پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 12
کد خبر: ۹۱۳۲۳
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۱
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اکنون رقابت بر سر تعدادی رشته و دانشگاه است و در بسیاری از رشته‌ها و دانشگاه‌ها با توجه به ظرفیت‌های موجود عملا رقابت وجود ندارد.

شعارسال : به گزارش روز چهارشنبه از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه 99 ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، به ریاست محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در محل دبیرخانه این شورا برگزار و گزارشی از نتایج بررسی موضوع کنکور ارائه شد.
وزیر علوم بعد از ارائه این گزارش گفت: هم اکنون از دوره دبستان، خانواده‌ها فرزندان خود را به سمت کنکور هدایت می کنند.
منصور غلامی افزود: باید آموزش و پرورش هم ساز و کار ارزیابی را مدنظر قرار دهد تا استعدادها قابل رشد باشند.

**
خانواده، دانش آموز، جامعه، نظام تعلیم و تربیت و نظام آموزش عالی با مشکل کنکور درگیر هستند
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این جلسه گفت: با توجه به مشکلاتی که در زمینه کنکور و به ویژه مسائلی که در کنکور امسال مطرح شد، لازم است این موضوع مورد دقت بیشتری واقع شود.
محمدرضا مخبر دزفولی افزود افزود: با توجه به تأکیدات رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، این موضوع در دست بررسی قرار گرفته و یکی از عوامل مهم بازدارنده در روند اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، وضعیت فعلی برگزاری کنکور است.
رئیس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با ابراز تاسف از اینکه تاکنون هیچ راهکار اجرایی در زمینه حل مشکل کنکور ارائه نشده است، گفت: خانواده، دانش آموز، جامعه، نظام تعلیم و تربیت و نظام آموزش عالی با مشکل کنکور درگیر هستند.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران ادامه داد: تا هنگامی که راه حل جایگزین ارائه نشود مشکل، قابل حل نیست.
مخبر دزفولی با اشاره به نتیجه یک طرح پژوهشی در این زمینه گفت: براساس نتیجه حاصل شده، پذیرش دانشجوی مقطع دکتری به صورت پیوسته در برخی رشته‌های علوم پزشکی، یکی از مشکلات و معضلات موجود در این زمینه است.

**
سود کلانی که از شیوه برگزاری کنکور نصیب عده‌ای می شود، از عوامل عدم اصلاح وضعیت فعلی است
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز در این نشست گفت: این شیوه برگزاری کنکور متأسفانه در مقطع تحصیلات تکمیلی هم مشاهده می شود.
حجت الاسلام محمد محمدیان افزود: گردش مالی سرسام آور و سود کلانی که از این شیوه برگزاری کنکور نصیب عده‌ای می شود، از عوامل عدم اصلاح وضعیت فعلی است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در شیوه فعلی برگزاری کنکور از پایان دوره ابتدایی، به دانش آموز مهارت تست زدن آموزش داده می شود و عملا او به ماشین تست زدن تبدیل می شود.
محمدیان با اشاره به تبعات منفی کنکور بر روابط اجتماعی و فرهنگی جامعه گفت: این موضوع باید توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی با دقت و سرعت مورد بررسی قرار گیرد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: 17 آبان 1396، کدخبر: 82723964، www.irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین