در ابتدای جلسه شهیدی نیا مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت : در این منطقه زیر ساخت های مورد نیاز حمل نقل ریلی اعم از ۱۲.۵کیلو متر ریل گذاری ، احداث انبارهای ترانزیتی و سکوی بارانداز موجود می باشد که این باعث ترغیب شرکت های تولیدی از استفاده از امکانات حمل و نقل ریلی در منطقه خواهد شد.
وی افزود رقابتی کردن قیمت در حوزه حمل و نقل ریلی باعث اشتیاق شرکت های مستقر در منطقه به استفاده از حمل و نقل ریلی خواهد شد.
در ادامه این نشست احمدی مدیر کل بازرگانی و بازار یابی راه آهن جمهوری اسلامی ضمن اعلام خرسندی از حضور در این نشست گفت: امروزه ایجاد کرایه رقابتی عامل مهمی برای جایگزینی حمل و نقل ریلی با حمل و نقل جاده ای می باشد.
مدیر کل بازرگانی و بازار یابی راه آهن جمهوری اسلامی افزود: توسعه زیر ساخت ها و استفاده از سیستم حمل و نقل ریلی می بایست در سه فاز بلند مدت ، میان مدت و کوتاه مدت بررسی گردد و در ابتدا بایستی در فاز کوتاه مدت با شرکت های مستقر در جوار ریل موجود در منطقه شروع به همکاری نمود.
وی افزود با در نظر گرفتن هزینه های کم حمل و نقل ریلی، مباحث زیست محیطی و مدیریت بنگاه داری استفاده از لجستیک ریلی گزینه ای اقتصادی می باشد.
در پایان این نشست مقرر گردید کارگروه تخصصی با هماهنگی امور گمرک سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و با مشارکت مدیران بازرگانی شرکت های مستقر در منطقه، تشکیل و برنامه ریزی جهت استفاده از ظرفیت های حمل و نقل ریلی در منطقه صورت پذیرد.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازسایت خبری تحلیلی نفتی ها، تاریخ انتشار: 26 تیر 1397 ، کد خبر: 3027،www.naftiha.ir
الان همین 12 و نیم کیلومتر ریل گذاری میدونین چقدر اعتبار میخواد؟ ایا واقعا تو این شرایط به صلاح کشور هست؟