شعار سال: سازمان عفو بين الملل اعلام کرده است که زندانيان خارجي محکوم به اعدام در اندونزي از حقوق اساسي خود محروم شده اند. سازمان عفو بين الملل تصريح کرده است که اين زندانيان به منظور اعتراف گيري مورد ضرب و شتم قرار مي گيرند.
اين سازمان توضيح داده است: زندانيان خارجي محکوم به اعدام در اندونزي از کمک هاي قانوني مناسب و دسترسي به مترجم محروم هستند و زندانيان مجبورند اسناد و مدارک حقوقي خود را به زباني که نمي فهمند، امضا کنند.
سازمان عفو بين الملل اعلام کرده است که در حال حاضر دست کم 35 تن از 120 زنداني در انتظار اعدام اندونزي، خارجي هستند.
اين سازمان تصريح کرده است که دوازده نفر از 14 زنداني که در سال جاري ميلادي در اندونزي تيربار شده اند، شهروند استراليا، برزيل و هلند بوده اند. زندانيان اندونزي که به اعدام محکوم شده اند، تحت قوانين شديد اين کشور درباره مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته اند و جوکو ويدودو، رئيس جمهور اين کشور نيز اعلام کرده است که هيچ اغماضي درباره اعمال مجازات آنها در نظر گرفته نمي شود.
سازمان عفو بين الملل تصريح کرده است: اندونزي جزو 6 کشور جهان است که هنوز براي محکومان مواد مخدر حکم اعدام را اجرا مي کند.
تحقيقات سازمان عفو بين الملل نشان مي دهد که اندونزي پس از يک وقفه چند ساله، مجازات اعدام را مجدداً از سال 2013 آغاز کرده است.
جوزف بنديکت، معاون رئيس سازمان عفو بين الملل در تأييد نقض حقوق زندانيان خارجي در اندونزي، اظهار کرده است: در يک مورد، زنداني پاکستاني به مدت سه روز مورد ضرب و شتم قرار گرفت تا اينکه به جرم خود اعتراف کرد و اعدام شد.
وي تصريح کرد: وي قبل از اعدام بر اثر جراحات جدي که از روند اعتراف گيري برداشته بود، تحت عمل جراحي کليه و معده قرار گرفت.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وبسايت خبرگزاري موج، تاریخ انتشار پنجشنبه 23 مهر 1394، کد مطلب: -: www.mojnews.com