پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۲۴۵۴۱۶
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۰
رضا غلامی در نشست خبری پنجمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی گفت: محتوای کنگره پنجم علوم انسانی اسلامی ناظر به مسائلی است که جامعه امروز ما با آن درگیر است.

شعار سال:رضا غلامی در نشست خبری پنجمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی گفت: محتوای کنگره پنجم علوم انسانی اسلامی ناظر به مسائلی است که جامعه امروز ما با آن درگیر است.

نشست خبری پنجمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی با حضور رضا غلامی، فرزاد جهان بین و عطاءالله رفیعی آتانی امروز در مرکز پژوهش های علوم انسانی صدرا برگزار شد.

حجت الاسلام غلامی در این نشست گفت: علوم انسانی اسلامی تدریجاً به یک جریان علمی و یک حرکت پیش رونده تبدیل شده و شواهد و قرائن متعددی این مسئله را تایید می کند.

وی ادامه داد: پیشرفت علوم انسانی اسلامی محتاج گسترش نوآوری های علمی است. منظور ما از نوآوری، نوآوری در بنیان ها و ساخت علم نیست بلکه یکی از آن دستیابی به مسیرها و مدل های جدید است. از طرف دیگر نوآوری لوازمی دارد که مهمترین آن شکل گیری چارچوب های منعطف و تحجرزدایی از علوم انسانی است.

وی افزود: مهمتر از افزایش قابلیت های نوآوری در علوم انسانی اسلامی وجود انگیزه و جسارت نوآوری علمی است که نقش منحصر به فردی در این عرصه دارد. برخی یا به دلیل عدم بضاعت علمی و یا به دلیل عدم استقلال جامعه علمی، از جسارت لازم برای نوآوری برخوردار نیستند و همین امر فضای رکود ایجاد می کند.

غلامی گفت: شکل گیری گفتمان نوآوری در جامعه ما مهمترین عامل ایجاد انگیزه و جسارت در بین پژوهشگران است. جدای از ارتقاء کیفیفیت و نوآوری، جوان گرایی در این امر از اهمیت زیادی برخوردار است. مراتب و عناوین دانشگاهی نباید به مانعی برای میدان دادن به جوانان نخبه تبدیل شود.

وی ادامه داد: یکی از کمبودهای محسوس در علوم انسانی اسلامی فقدان پژوهش های عظیم گروهی با هدف نوآوری است. این پژوهش ها فرصت های فراوانی را برای پرورش نیروهای نخبه ایجاد می کند و نوآوری را تسهیل می کند. فرهنگ پژوهش گروهی و نظام نامه های پژوهشی لازمه این مسئله است.

وی افزود: در حال حاضر مهمترین سیاست مجمع عالی علوم انسانی اسلامی کمک به مجموعه های علمی و پژوهشگران برای نوآوری است. نزدیک به 10 سال از کنگره علوم انسانی اسلامی گذشته و تمرکز ما بر نوآوری بوده است.

حجت الاسلام غلامی گفت: مجمع عالی علوم انسانی اسلامی، شبکه ای از مجموعه های پژوهشی است و به هر میزان این مجمع باید بتواند شرایطی را فراهم کند که نوآوری صورت گیرد و نباید در این امر کوتاهی کرد.

وی افزود: کنگره پنجم علوم انسانی اسلامی تفاوت هایی با کنگره های قبل دارد. چه در خصوص شکل کار که خیلی مختصر شده و المان های کیفی در آن لحاظ شده است و چه از لحاظ محتوایی که دنبال می کند. این محتوا ناظر به مسائلی است که جامعه امروز ما با آن درگیر است.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر،تاریخ انتشار:27آبان1398،کد خبر:4775148،www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین