پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۳۴۶۴
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۹
خوزستان، یکی از استان‌های کشور است که در سال‌های اخیر چالش‌های بسیاری پشت سر گذاشته است. منشا اصلی این چالش ها، اغلب انتصاب افرادی بی کفایت در مسئولیت‌های مختلف بوده است.

شعارسال: یکی از مدیرانی که انگار به اشتباه در جایگاه استانداری خوزستان منصوب شده، غلامرضا شریعتی است. شریعتی از خرداد ۹۵ و در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی به عنوان استاندار خوزستان منصوب شده و از همان ابتدا با مدیریت غیراصولی بر مشکلات خوزستانی‌ها افزوده و معیشت مردم را با چالش روبرو کرده است. زمستان همان سال، پدیده گرد و غبار به شکل عجیبی استان خوزستان را در بر گرفت و حتی همزمان به علت رطوبت بالا، هوای استان مملو از مه غلیظی شد. این غبار همراه با رطوبت بالا منجر به تولید گل می‌شد و حتی، اطراف سیم‌های برق را را پر میکرد و در نتیجه همین امر موجب اختلال در سیستم برق رسانی استان شد.

به بار آمدن این فاجعه، علاوه بر اینکه خسارات زیادی به بخش‌های مختلف وارد می‌کرد باعث می‌شد معیشت مردم نیز مختل شود و وسایل برقی آنان نیز آسیب ببیند. قاعدتا زمانی که چنین وضعیتی در سطح استان رخ می‌دهد، استاندار و سایر مسئولان باید به دنبال راهکار باشند و دردی از دوای مردم خسارت دیده را درمان کنند، اما استاندار خوزستان هیچ اقدام مثبتی انجام نداد و حتی حاضر نشد خسارات مردم را جبران کند.

نارضایتی مردم به حدی بالا بود که حتی ریاست جمهوری و وزیر نیرو در استان حضور پیدا کردند و با دادن وعده هایی، التیامی بر زخم‌های مردم شدند. همه اینها در حالیست که استاندار خوزستان باید راهی برای این مشکل پیدا می‌کرد که نکرد!

جدای از این مسئله، شریعتی در بحث سیل خوزستان نیز کارنامه درخشانی از خود به جای نگذاشته. در سال ۹۵ که این استان درگیر سیلاب شد با یکسری وعده‌ها از سوی ریاست جمهوری و استانداری مردم را توجیه کردند که خسارات سیل با اعطای وام جبران می‌شود، اما این مهم هیچگاه محقق نشد و همچون داغی بر دل مردم نشست!

وعده‌های استانداری تمامی نداشت و هرگاه مردم خواستار پرداخت این وام می‌شدند، به بهانه‌ای این مسئله انجام نمی‌شد و به تعویق می‌افتاد تا اینکه فروردین ۹۸ بار دیگر خوزستان درگیر سیل شد و این سیلاب تمام دار و ندار مردم را به زیر آب برد و خوزستانی‌ها باز هم متحمل خسارات شدیدی شدند.

شریعتی این بار هم وعده داد که خسارات جبران می‌شود! طبق معمول ریاست جمهوری و دولت نیز این وعده را به مردم دادند؛ اما اکنون ۹ ماه از این مسئله گذشته و همچنان بسیاری از مردم نتوانسته اند زندگی خود را سامان دهند و خساراتشان را جبران کنند. البته هنوز هم خبری از وامی که قرار بود برای سیل ۹۵ و ۹۸ به مردم پرداخت شود، نیست!

از بحث سیل خوزستان که بگذریم، مشکل فاضلاب گرفتگی اهواز نیز قصه‌ای پر غصه است! سال هاست خوزستانی‌ها با این مسئله دست و پنجه نرم می‌کنند . حتی کارشناسان هشدار‌های لازم را در مورد آن داده بودند که بهتر است پیش از شروع بارندگی ها، این مسئله حل شود، اما طبق معمول گوش استاندار به این حرف‌ها بدهکار نبود و هیچ اقدام مثبتی از سوی او و ارگان‌های زیرمجموعه اش برای مشکل آبگرفتگی فاضلاب خوزستان صورت نگرفت. تا اینکه نیرو‌های جهادی و مردمی و دانشجویی دست به کار شدند و این مشکل را به طور موقت حل کردند؛ هر چند که از این حیث نیز خسارات زیادی به مردم وارد شد.

البته برای مسئله آبگرفتگی فاضلاب اهواز اوایل دهه ۸۰ اعتبار کلانی از سوی بانک جهانی به این استان اختصاص داده شده بود، اما این اعتبار در شهرستان هزینه نشده بود و این سوال در ذهن مردم ایجاد شده که این هزینه کجا صرف شده است؟ آیا استاندار در نحوه هزینه کرد آن دخالتی داشته است؟

بی کفایتی استاندار خوزستان برای مردم روشن است و به دلیل همین عملکردش در مواقع بحرانی، به سوژه‌ای در فضای مجازی تبدیل شد. نمونه بارز این مسئله بازدید شریعتی آن هم چند روز پس از وقوع آبگرفتگی در اهواز از یکی از مناطق آبگرفته شهرستان است. همراهان اقای استاندار هماهنند یک کودک نوپا دستهای وی را گرفته و او را در خیابانهای اب گرفته همراهی میکردند.

با همه این اوصاف و با اینکه بی کفایتی استاندار برای خوزستانی ها ملموس است، چند روزی می‌شود که خبر‌ها حکایت از انتصاب شریعتی به عنوان سرپرست جدید جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران دارد! انتشار این خبر در فضای مجازی واکنش‌های بسیاری به دنبال داشته و در واکنش به آن، فعالان دانشجویی نیز در فضای توئیتر، هشتگی با عنوان‌های #شریعتی #استاندار خوزستان #نجات_هلال_احمر راه انداختند.

شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری دانشجو، تاریخ انتشار: 11دی1398  ، کدخبر: 816626: snn.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین