پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۵۶۳۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰
مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: از نهادهای مسئول می خواهم که برای ایجاد مراکز ترک اعتیاد زنان پای کار بیایند.
شعار سال: فرید براتی سده روز شنبه افزود: در هیچ کجای کشور مشکلی برای زنان معتاد نداریم و هر شهری که نیاز به ایجاد این مراکز داشت، دستگاه‌های مختلف پای کار آمدند و بهزیستی نیز از صدور مجوز دریغ نکرد و منابع آن را تامین کرد، اما فقط مشکل نگهداری زنان معتاد متجاهر در استان تهران وجود دارد.
وی اضافه کرد: در استان تهران از روز اول به نهاد‌هایی که می‌خواستند در زمینه نگهداری معتادان متجاهر فعالیت کنند، پیشنهاد دادیم مراکز خود را به زنان اختصاص دهند. به طور مثال به نیروی انتظامی پیشنهاد دادیم مرکز سروش مهر با ۷۰۰ نفر ظرفیت را به زنان اختصاص دهند، اما اینطور نشد.
مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: همچنین مرکز شهید زیادیان می‌توانست برای زنان باشد، اما آن هم میسر نشد. واقعیت این است که برای پذیرش زنان معتاد، هر مکانی نمی‌تواند مناسب باشد، زیرا زنان شرایط خاصی دارند.
براتی سده تاکید کرد: اشل‌هایی در ایجاد مراکز نگهداری زنان معتاد داریم که باید رعایت شود به همین دلیل فضا‌ها برای نگهداری زنان دارای اعتیاد به ویژه در تهران و شهرستان‌های استان تهران کمتر است. اما در حال تلاش برای رفع این کمبود‌ها هستیم اکنون نیز ظرفیتی آماده شده تا در اختیار زنان معتاد قرار بگیرد.
وی یادآور شد: تقریبا ۱۰ درصد معتادان کشور را زنان تشکیل می‌دهند و با توجه به اینکه بیش از ۱۲ درصد مراکز اعتیاد بهزیستی به زنان اختصاص دارد تناسب خوبی بین زنان معتاد و مراکز ارائه دهنده خدمات وجود دارد.
مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: به‌جز تهران در استان‌های دیگر در مراکز ماده ۱۵ و ماده ۱۶ مشکلی برای پذیرش زنان مصرف کننده مواد، نداریم. فقط در تهران ظرفیت نگهداری کم است که آن هم به تدریج باید بررسی شود تا بتوانیم آن را برطرف کنیم.
براتی سده با بیان اینکه تمهیدات ایجاد مراکز فعال در حوزه اعتیاد زنان در استان‌های دیگر در حال آماده‌سازی و اجرا شدن است، افزود: به طورمثال مراکز بهزیستی در استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و قم، پذیرش دارد. در تهران هم ظرفیت ۱۵۰ نفری به نیری انتظامی اعلام شده است.
وی با اشاره به اینکه زنان معتاد متجاهر در صورت دستگیری و انتقال به مراکز غربالگری و قرنطینه، حتما تست کرونا می‌شوند، تاکید کرد: تمام اقدامات سلامت که برای مردان انجام می‌شود برای زنان نیز انجام خواهد شد.
به گفته براتی سده، سال گذشته، ۲۴ هزار و ۸۵۲ نفر در ۱۰۹ مرکز فعال در حوزه اعتیاد تحت نظارت بهزیستی، پذیرش شدند.
مراکز ماده ۱۶، مراکز ترک اعتیاد اجباری برای نگهداری و ارائه خدمات به معتادان بی خانمانی است که به طور علنی در خیابان‌ها به مصرف مواد می‌پردازند. مراکز ماده ۱۵ نیز به مراکزی اطلاق می‌شود که مصرف کنندگان مواد به صورت داوطلبانه به آن‌ها مراجعه کرده، در آن‌ها اقامت می‌کنند و خدمات حمایتی می‌گیرند؛ درحقیت مراکز ماده ۱۵ به مراکز تحت نظارت بهزیستی جهت نگهداری، درمان و کاهش آسیب اختیاری یا داوطلبانه معتادان اطلاق می‌شود.
همچنین بر اساس آخرین آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر، اکنون ۲ میلیون و ۸۰۸ هزار مصرف‌کننده مواد مخدر در کشور وجود دارند که بالاترین مصرف مواد مخدر با بیش از ۶۶ درصد مربوط به تریاک است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹، کد خبر: ۸۳۸۴۲۵۸۸، www.irna.ir
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Korea (Republic of)
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
0
0
این بندگان خدا جون جا ندارند تن به بسیاری از کارها می دهند اگر سرپناه داشته باشند که نمی کتتد این کارها را
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین