پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۰۷۶۴
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶
نجیب مایل هروی، متولد 1329 در شهر هرات افغانستان است. او در سال 1350 به مشهد مهاجرت کرد و در رشته زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه فردوسی مشغول به تحصیل شد. این پژوهشگر در کتابخانه مجلس و بنیاد دائرة المعارف بزرگ اسلامی ایران فعالیت کرده است.

شعار سال: استاد «نجیب مایل هروی» شاعر و نویسنده برجسته افغانستانی مقیم شهر مشهد مقدس تابعیت ایرانی دریافت کرد.

فرآیند قانونی این موضوع با پیگیری‌های اداره کل امور اتباع خراسان رضوی و نماینده دفتر وزارت امور خارجه در مشهد روز گذشته ۵ مردادماه به اتمام رسید و این شاعر فرهیخته افغانستانی تابعیت ایرانی گرفت.

محمد تقی هاشمی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی ضمن تبریک به این هنرمند فرهیخته جهت دریافت تابعیت جمهوری اسلامی ایران، گفت: اعطای تابعیت به آقای هروی از افتخارات جامعه هنری کشور و همه مردم ما خواهد بود که در این ارتباط تمامی وزارتخانه‌‌های مربوطه تمام تلاش خود را انجام داده‌اند تا به سریعترین شکل ممکن تابعیت اعطا شود.

او افزود: به زودی تمامی مراحل اداری اعطای تابعیت به پایان رسیده و پس از تکمیل مدارک با مساعدت‌های استاندار خراسان رضوی، وزارت راه و شهرسازی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سند مالکیت آپارتمان استاد هروی به نام ایشان ثبت خواهد شد.

استاد نجیب مایل هروی پس از خواندن سوگندنامه و انجام آزمون تابعیت که از قوانین اعطای تابعیت کشورمان می‌باشد، مراحل قانونی این فرآیند را طی کرد.

نجیب مایل هروی، متولد ۱۳۲۹ در شهر هرات افغانستان است. او در سال ۱۳۵۰ به مشهد مهاجرت کرد و در رشته زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه فردوسی مشغول به تحصیل شد. این پژوهشگر در کتابخانه مجلس و بنیاد دائرة المعارف بزرگ اسلامی ایران فعالیت کرده است.

وی دارای تالیفات متعددی است و مقالاتی را نیز در دانشنامه مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی نوشته است. 

این نویسنده، پژوهشگر، نسخه‌شناس، ویراستار و مردم‌شناس افغانستانی که رشته اصلی‌اش عرفان اسلامی بوده است، از محققان برجسته در حوزه نقد و تصحیح متون کلاسیک به شمار می‌رود که با تألیف، تصحیح و بررسی بیش از ۳۰ کتاب و نگارش صدها مقاله، به این مهم پرداخته است. 

او همچنین به پاس یک عمر دست‌آورد برای خدمت به تاریخ و زبان فارسی، جایزه ادبی ـ تاریخی بنیاد دکتر محمود افشار یزدی را در مرکز دایرةالمعارف بزرگ اسلامی ایران دریافت کرد.

شعارسال،با اندکي تلخيص و اضافات برگرفته از سایت نورنیوز ، تاريخ انتشار: 7 مرداد 1399،کدخبر:52497،www.nournews.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین