پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۴۲۵۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۶
اتحادیه نانوایان در حالی حق عضویت خود را از اعضا دریافت می‌کند که در عمل به هیچ کدام از وظایف خود در امر آموزش توجهی ندارد.
شعار سال: به گفته بسیاری از رؤسای اتحادیه‌های نانوایان، اتحادیه بودجه کافی برای برگزاری دوره‌های آموزشی نانوایان ندارد این در حالی است که بسیاری از نانوایان اذعان می‌کنند سالانه مبالغ زیادی را بابت حق عضویت در اتحادیه می‌پردازند، اما در قبال آن خدماتی دریافت نمی‌کنند!
عباسوند، رئیس اتحادیه نانوایان تبریز در گفتگو با غلات نیوز اظهار کرد: بیشترین درآمد اتحادیه‌ها از محل دریافت حق عضویت اعضا تأمین می‌شود.
وی افزود: برخی اتحادیه‌ها به دلیل اینکه سپرده‌های مالی دارند، می‌توانند دوره‌های آموزشی برای نانوایان برگزار کنند، اما منابع مالی ما برای برگزاری دوره محدود است.
عباسوند ادامه داد: سال گذشته از طریق اداره کل غله استان آذربایجان شرقی و با تخصیص بودجه از سوی غله، دوره آموزشی برای نانوایان برگزار کردیم، اما متأسفانه شیوع ویروس کرونا در کشور به ما اجازه برگزاری کلاس برای نانوایان در سال جاری را نداد.
در ادامه امیر دهقان، رئیس اتحادیه نانوایان اهواز با بیان اینکه سالانه بخشی از درآمد اتحادیه برای آموزش نانوایان صرف می‌شود، گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با سازمان فنی و حرفه‌ای و اداره کل غله استان خوزستان داریم، تا سال گذشته با بودجه اتحادیه و هماهنگی این دو ارگان، دوره آموزشی برای نانوایان برگزار می‌شد، اما امسال هنوز این تفاهم‌نامه منعقد نشده است.
دهقان افزود: البته در حال حاضر نیز در صورتی که در حین بازرسی از واحد‌های نانوایی ضعف مهارتی در واحد صنفی مشاهده شود، کارگران واحد صنفی از سوی استادان اتحادیه آموزش‌های لازم را خواهند دید.
یکی دیگر از رؤسای اتحادیه‌های نانوایان کشور در خصوص آموزش نانوایان به غلات نیوز گفت: صنف نانوایان در حال حاضر با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند و نانوایان زیر بار فشار‌های مضاعف مالی هستند؛ حالا در این شرایط چگونه می‌توانند به آموزش فکر کنند؟
وی افزود: اول باید به فکر رفع دغدغه‌ها و نگرانی‌های نانوایان باشیم و بعد زمینه‌های آموزش را برای نانوایان فراهم کنیم. نانوایی که به دلیل دغدغه‌های مالی، انگیزه‌ای برای فعالیت در این حرفه ندارد، چگونه می‌تواند برای آموزش در این حرفه انگیزه داشته باشد؟
آکادمی ملی نان ایران از سال گذشته به منظور تربیت نیروی انسانی ماهر و با هدف ارتقای کیفیت نان در استان تهران راه‌اندازی شد. این آکادمی به عنوان بزرگ‌ترین مرجع آموزشی کشور قرار است با تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص در صنعت نان، بزرگ‌ترین ضعف و چالش این صنعت را که کمبود نانوای حرفه‌ای است، رفع کند. اما با اینکه آکادمی نان ایران، ملی است، متأسفانه بسیاری از اتحادیه‌های نانوایان کشور اطلاعی از آن ندارند و وقتی درباره آکادمی از تعدادی از رؤسای اتحادیه‌های نانوایان در استان‌ها پرس و جو کردیم، متأسفانه از وجود چنین مرجع آموزشی برای نانوایان اظهار بی‌اطلاعی کردند.
محمدجواد کرمی، مدیر اجرایی آکادمی ملی نان ایران در گفتگو با غلات نیوز با بیان اینکه فعالیت آکادمی نان ایران به صورت ملی است و نانوایان سراسر کشور می‌توانند از این فضای آموزشی استفاده کنند، اظهار کرد: متأسفانه سیستم آموزشی ما در صنعت نان به کلی غلط است؛ در صنعتی که آموزش حرف اول را می‌زند و جایگاه بسیار مهمی دارد، متأسفانه برای این مهم هزینه صرف نشده و این امر مهم از ابتدای کار نادیده گرفته شده است.
وی ادامه داد: به طور کلی افراد وقتی می‌خواهند فعالیت را در یک صنعت آغاز نمایند، ابتدا برای آموزش حرفه‌ای در آن هزینه می‌کنند، اما متأسفانه تنها چیزی که در صنعت تخصصی نان نادیده گرفته می‌شود، اصل مهم آموزش است!
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم گفت: در حال حاضر با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر صنف، فضای آکادمی از طریق بخش دولتی در اختیار ما قرار گرفته و بخش خصوصی با تجهیز آکادمی به امکانات کافی پخت، این فضای آموزشی را در اختیار نانوایان قرار داده است. در حال حاضر بستر آکادمی ملی نان برای تربیت نیروی انسانی ماهر در صنعت نان مهیا است و نانوایان کل کشور می‌توانند از این فضا استفاده کنند.
کرمی در خاتمه تصریح کرد: به اعتقاد من اتحادیه‌های صنف به عنوان بخش خصوصی باید آموزش نانوایان را مدیریت کنند چنان‌که این امر طبق قانون به اتحادیه‌ها واگذار شده و موظف به اجرای آن هستند.
همان‌طور که گفته شد آکادمی ملی نان ایران قرار است یک بستر آموزشی بزرگ برای نانوایان کل کشور باشد؛ صنفی که تا کنون معضل نیروی انسانی ماهر داشت و حالا با راه‌اندازی آکادمی قرار است این چالش جبران شود و شاهد ورود نانوایان ماهر و متخصص به صنعت نان باشیم. اما با توجه به بی‌اطلاعی برخی نانوایان کشور از وجود آکادمی در صنعت نان، لازم است متولیان مربوطه اطلاع‌رسانی‌های لازم را در این راستا انجام دهند تا سراسر کشور از برنامه‌های آکادمی، آگاهی لازم را کسب نمایند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از غلات نیوز، تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۲۹۹۹۸، ghalatnews.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
0
0
بايد تو فني و حرفه اي يك شغلي به نام نانوايي اموزش داده بشه و اينطوري مسير بهتري در اينده براي نان خواهيم داشت
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین