پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۵۳۵۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۹
سومین جلسه کارگروه نمایشگاه سیار مشترک راه ابریشم با هماهنگی دفتر منطقه‌ای یونسکو در آسیای مرکزی در آلماتی درخصوص پروژه مشترک میراث جاده ابریشم به صورت مجازی برگزار شد.
شعار سال:سومین جلسه کارگروه نمایشگاه سیار مشترک راه ابریشم به صورت مجازی برگزار شد.
 
این نشست مجازی با هماهنگی دفتر منطقه‌ای یونسکو در آسیای مرکزی در آلماتی درخصوص پروژه مشترک میراث جاده ابریشم: کریدورهای افغانستان، ایران و آسیای مرکزی با حمایت اتحادیه اروپا روز پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۹ از ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰ به صورت برخط (آنلاین) برگزار شد و مدیران و معاونین موزه‌های هفت کشور عضو در این گروه شامل: ایران، افغانستان، تاجیکستان، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، ازبکستان با حضور نمایندگان مرکز مطالعات بین فرهنگی و منطقه‌ای دانشگاه کپنهاک، کمیته بین المللی نمایشگاه‌ها ایکوم (ICOM-ICEE) و رییس یونسکو منطقه آسیای مرکزی شاخه آلماتی و رییس هیات همکاری اتحادیه اروپا در منطقه آسیای مرکزی مستقر در قراقستان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
 
در این نشست روند برگزاری نمایشگاه مجازی مشترک، راهکارهای برپایی نمایشگاه سیار میراث جاده ابریشم، ایجاد شبکه بین موزه‌های ملی شرکت کننده با هدف توانمندسازی از طریق آموزش‌های برخط و تبادل تجارب موفق با برگزاری کارگاه‌های آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.
 
کریستا پیکات رییس (یونسکو شاخه آلماتی) در ابتدای نشست ضمن خوشامدگویی به حاضرین و قدردانی از حضورآن ها، به نقش موزه‌ها در توسعه فرهنگی اشاره کرده و همه گیری کووید ۱۹ را عاملی برای بهره مندی بیشترموزه‌ها از ظرفیت‌های فضای مجازی در رویارویی با مخاطبین جدید اعلام کرد. او برحمایت یونسکو در تقویت ارتباطات موزه‌ای تاکید نمود.
 
در ادامه یوهانس استنباک مادسن (رییس همکاری مشترک اتحادیه اروپا در منطقه آسیای مرکزی در قزاقستان) بر پشتیبانی و راهبرد اتحادیه اروپا از نمایشگاه میراث جاده ابریشم اعلام نظر کرد.
 
آنتونیو رودریگوز (رئیس هیأت مدیره نمایشگاه‌های متقابل در کمیته بین‌المللی موزه‌ها (ایکوم) ) نیز در خصوص بررسی چالش ها، تهدیدها و فرصت‌های پیش آمده ناشی از کوید ۱۹ در موزه‌ها و لزوم تغییرات در ادامه روند فعالیت این نهادهای فرهنگی به ایراد سخن پرداخت.
 
پرفسور اینگلف توسن (رییس دپارتمان گروه مطالعات بین فرهنگی و منطقه‌ای دانشگاه کپنهاک) نیز در مقام سخنران بعدی طرح محتوایی نمایشگاه مشترک میراث جاده ابرایشم را به اشتراک گذاشت.
 
در ادامه شرکت کنندگان نیز شرح مختصری از رویارویی در مقابله با همه گیری کووید ۱۹ در زمان تعطیلی موزه‌هایشان و فعالیت در فضای مجای صحبت کردند و همچنین نقطه نظرات خود را درباره طرح محتویی نمایشگاه مشترک بیان نمودند.
 
جبرییل نوکنده (رییس کل موزه ملی ایران) نیز عملکرد موفق موزه‌های ایران در دوران شیوع کرونا از جمله انتشار زود هنگام پروتکل ویژه بازید، تلاش برای جذب مخاطبین بیشتر در رسانه‌های اجتماعی، بارگذاری اطلاعات در پلتفرم موزه، برگزاری توربازدید مجازی زنده در نوروز ۱۳۹۹ را برای همتایان خود به اشتراک گذارد و نتایج مثبت تغییر نحوه تعاملات موزه ملی ایران با سایر موزه‌های جهان در برگزاری نمایشگاه‌های مشترک، برگزاری وبینارها و بهره مندی از ظرفیت‌های فضای مجازی را ارائه نمود.
 
لازم به ذکر است نخستین کارگروه نمایشگاه سیار مشترک راه ابریشم ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ درپایتخت قزاقستان درراستای حفاظت از میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس، افزایش وترویج آگاهی نسبت به میراث‌فرهنگی راه ابریشم و استفاده ازجایگاه میراث‌فرهنگی به عنوان ابزار توسعه پایدار برگزار شد.
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا ، تاریخ انتشار:  14 آذر  1399  ، کدخبر: 1005372،www.ilna.news
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۵
0
0
اين فضاغي مجازي همخ واقعا به داد مردم رسيده ها به هيچ وجه نميشه كاراين مدلي رو قديم تر ها پيش برد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۵
0
0
چي بگيم ولله در زمينه ميراث فرهنگي عين عقب مانده ها داريم برخورد ميكنيم و هيچ توسعه اي در انتظار نيست
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین