پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۹۳۵۴
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۰

افشاگری‌ها از اتاق بازرگانی ادامه دارد؟ یکی هم از دلار خریدن‌های آقایان بگوید قبل از بالا رفتن قیمت دلار

افشاگری‌های سریالی از عملکرد اتاق بازرگانی ادامه دارد. برای همه ما سوال ایجاد شده که با وجود این حجم نابسامانی‌ها، چرا گزارشی از نهاد‌های امنیتی و نظارتی در این خصوص صادر نشده و اطلاع رسانی‌های عمومی صورت نگرفته است؟ آیا این حجم سکوت به بریز و به پاش‌های برخی از آقایان ارتباط دارد؟ شایعاتی در خصوص دلار خریدن‌های حجمی قبل از افزایش نرخ ارز و اعلام ارز ۴۲۰۰ تومانی از بعضی از اعضای اتاق وجود دارد، آیا شیر مردی نیست که در این خصوص صحبت کند؟
شعار سال: ابراهیم جمیلی با بیان اینکه می‌خواهند با بودجه اتاق همه را راضی نگه دارند تا دوباره اصطلاحا بر "خر مراد سوار شوند"، گفت: ۲۱۰ میلیون تومان خرج اجاره خودرو و آژانس در بودجه اتاق تعیین کرده‌اند، در حالی که ۲۰۰ میلیون تومان هم برای بنزین خودرو‌های اتاق مشخص شده است.

تعداد بازدید : 12

شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از نود اقتصادی، تاریخ انتشار:۱۷ خرداد ۱۴۰۱، کد خبر: ۲۱۴۸۲۸۵، www.۹۰eghtesadi.com
خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین