شعارسال: مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در پیامی درگذشت مادر شهیدان گرانقدر محمدحسین، محمدمهدی و محمدصادق تقوی را به خانواده آنها و مردم شریف استان یزد تسلیت گفت و نوشت: این مادر بزرگوار و اسوه فداکاری و استقامت با تأسی به خاندان عصمت و طهارت (علیهمالسلام) فرزندانی مجاهد و غیور تربیت و برای دفاع از آرمانهای انقلاب و حراست از کیان کشور روانه میدان جهاد و شهادت کرد و نام و یادی نیک از خود در دفتر زرین دفاع مقدس به یادگار گذاشت.
متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است:
بسمالله الرحمن الرحیم
آسمانی شدن مرحومه حاجیه خانم رضیه نقیبی نصرآبادی، مادر شهیدان گرانقدر محمدحسین، محمدمهدی و محمدصادق تقوی، به خانواده مکرم ایشان و مردم شریف استان یزد تسلیت عرض میکنم.
این مادر بزرگوار و اسوه فداکاری و استقامت با تأسی به خاندان عصمت و طهارت (علیهمالسلام) فرزندانی مجاهد و غیور تربیت و برای دفاع از آرمانهای انقلاب و حراست از کیان کشور روانه میدان جهاد و شهادت کرد و نام و یادی نیک از خود در دفتر زرین دفاع مقدس به یادگار گذاشت.
اینجانب از درگاه خداوند برای این مادر مؤمنه علو درجات و همنشینی با فرزندان شهیدش و برای بستگان و بازماندگان ایشان صبر و سلامتی مسئلت دارم.
مسعود پزشکیان
رئیس جمهوری اسلامی ایران
***
توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:
برای آشنایی بیشتر خوانندگان عزیز، مختصری از زندگینامه شهیدان تقوی، در ادامه ارایه میگردد:
شهید محمد مهدی تقوی: محمّدمهدی تقوی، چهارم فروردین ۱۳۴۴ در محلهی شیخداد یزد قدم به عرصه گیتی نهاد و در شش سالگی از طریق مکتب خانه، با کلام وحی آشنا شد. او که فرزند پنجم خانواده بود تا سال دوم دبیرستان به تحصیل علم پرداخت و با پیوستن به جمع بسیجیان، آموزشهای نظامی را در باغ خان یزد فرا گرفت و دو نوبت توفیق حضور در جبهههای نبرد را به دست آورد. شهید تقوی همزمان با شب اربعین حسینی در ۲۳ آذر ۱۳۶۰ در ارتفاعات شیاکو و بر اثر انفجار سنگر، در آتش وصل سوخت و مفقودالجسد گردید.
شهید محمد حسین تقوی: محمّدحسین تقوی، ۲۱ آبان ۱۳۳۴ در اصفهان پا به عرصه وجود نهاد. وی ضمن کارکردن به تحصیل در رشته مهندسی عمران دانشگاه تهران، ادامه داد و در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی فوق لیسانس عمران را از دانشگاه امیرکبیر کسب نمود. وی در زمان دانشجویی مسافرتهایی به لبنان، سوریه و عربستان داشت و در سال ۱۳۵۶ با خانم بتول مهیج ازدواج نمود که حاصل پنج سال زندگی مشترک او فرزندانی به نام «زینب» و «محمّدحسین» است. دکتر محمّدحسین تقوی در دوران تحصیل، موفق به کسب مدال طلای المپیاد هم شده بود و مسئولیتهای متعددی از قبیل: مسئول جهاد سازندگی استان یزد، مدیرکل راه و ترابری استان یزد و نهایتاً، مدیرکل راه و ترابری استان ایلام را بر عهده داشت.
شهید تقوی که به قصد شرکت در مراسم تشییع جنازه برادرانش محمّدمهدی و محمّدصادق، به یزد میآمد، در تاریخ ۱۳ مرداد ۱۳۶۱ در مسیر ایلام – تویسرکان، توسط منافقین کوردل به شهادت رسید و با پیشانی شکافته، به دیدار معبود خویش شتافت.
شهید محمد صادق تقوی: محمّدصادق تقوی، مصادف با سالروز تولد امام جعفرصادق (ع) در روز هفتم شهریور ۱۳۴۶ ش. در محلهی شیخداد یزد دیده به جهان گشود. محمّدصادق که ششمین فرزند خانواده و نوجوانی خوشاخلاق و فعّال بود، در هنر خوشنویسی مهارت داشت و به شرکت در نماز جمعه و تشییع جنازه شهدا پایبند بود. او به عنوان تک تیرانداز به منطقه شلمچه عزیمت کرد. پس از مدّتی بر اثر اصابت ترکش به قلب سرشار از ایمانش مجروح شد و در بیمارستان اصفهان بستری گردید. شهید تقوی پس از انتقال به بیمارستان افشار یزد و طی دوران نقاهت به دلیل مناسب بودن آب و هوا به زادگاه خانوادگیاش نصرآباد پیشکوه، عزیمت کرد و سر انجام در ۱۳۶۱/۵/۱۲، به فیض شهادت نائل میگردد.
تقدیر چنین بود سه برادر محمد مهدی، محمّدحسین و محمّدصادق در یک روز تشییع جنازه و ساکن خلدبرین شوند.
شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از ایلنا، تاریخ انتشار: 3شهریور1403، کدخبر:1521769، www.ilna.ir/سایر منابع