پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۱۶۸۳۲۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۸
دکتر محمد صحرائیان در نشست خبری چهارمین همایش و فن بازار ملی سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به برنامه های دانشگاه برای نزدیک تر کردن صنعت و دانشگاه با یکدیگر افزود: مهمترین مشکل در ارتباط صنعت و دانشگاه، فرهنگسازی است.

شعارسال: معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران از ایجاد پسادکتری صنعتی برای اعضای هیات علمی این دانشگاه و دریافت مجوز ایجاد پارک علم و فناوری خبر داد.

دکتر محمد صحرائیان در نشست خبری چهارمین همایش و فن بازار ملی سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به برنامه های دانشگاه برای نزدیک تر کردن صنعت و دانشگاه با یکدیگر افزود: مهمترین مشکل در ارتباط صنعت و دانشگاه، فرهنگسازی است.

وی گفت: عضو هیات علمی که می تواند با صنعت همکاری کند و دانشگاه را بیش از پیش با صنعت مرتبط می کند نه تنها نباید مورد بی مهری قرار گیرد، بلکه به عنوان کسی که موتور علمی صنعت است، باید تشویق نیز شود.

صحرائیان از تدوین شیوه نامه پست داک (پسادکتری) صنعتی در دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و گفت: اعضای هیات علمی دانشگاه می توانند این دوره را در صنعت بگذرانند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: ما نیاز به حمایت صنعت برای طرح های فناورانه داریم و این پروسه ای برد-برد برای صنعت و دانشگاه است.

وی افزود: پیش بینی ما این است که دو سوم طرح های تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط صنعت پشتیبانی شود.

صحرائیان با اشاره به میزان قراردادهای مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران که مرتبط با صنعت هستند، گفت: در سال ۹۶ بالغ بر ۱۰۵ میلیارد تومان طرح ارتباط با صنعت داشتیم که این میزان بیش از دو برابر بودجه پژوهشی دانشگاه است.

وی درباره حمایت از پایان نامه های محصول محور و طرح های فناورانه که با همکاری دانشجویان و اساتید تهیه می شوند، گفت: ۳۳ طرح فناور با مبلغ یک میلیارد تومان اختصاصی از پایان نامه های محصول محور داشته ایم.

صحرائیان خاطرنشان کرد: ۱۵۰ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ۴۵ شرکت دانش بنیان دانشگاه حضور دارند و این شرکت ها با مجوز دانشگاه تأسیس شده اند.

دبیر چهارمین همایش فن بازار ملی سلامت درباره محصولات تجاری سازی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تاکنون ۳۰۰ محصول در دانشگاه علوم پزشکی تهران تجاری سازی شده است.

وی همچنین از دریافت مجوز شورای گسترش دانشگاه ها برای ایجاد پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و گفت: برای راه اندازی این پارک علم و فناوری باید مجوزهای مرحله ای دریافت شود که در مرحله اول ما مجوز شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی را دریافت کرده ایم.

صحرائیان افزود: هماهنگی های لازم برای زمین مورد نظر پارک انجام شده است و در منطقه ۱۷ تهران زمینی به مساحت ۷ هکتار برای این منظور اختصاص می یابد.

وی با اشاره به همکاری دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران گفت: اخیرا موسسه مشترک زیست مواد با همکاری هر دو دانشگاه شروع به کار کرده است که این موسسه در زمینه تربیت دانشجو، فناوری سلامت و کمک به شرکت های دانش بنیان فعالیت خواهد کرد.


با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 19آبان 1397 ، کدخبر:4454324 ،www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۱
0
0
م.آ75
یه سوال چرا باید دوره پست دکترا فقط این برنامه باشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین