پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۶۲۰۸
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۴
دنیای نفت و انرژی همواره سرشار از حواشی و اتفاقات غیرمترقبه و داستان‌های مختلف است، که در این بخش به اخبار این حواشی خواهیم پرداخت.
شعارسال: فرشاد اسفندیاری معاون نظارت بر هلدینگ های تاپیکو، سرپرست پتروشیمی فن آوران و عضو هیئت مدیره مدیریت توسعه انرژی تامین علیرغم دستور و ضرب الاجل دومین بار محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کماکان در هر سه شغل خود حضور دارد.

اسفندیاری که مدیری پروازی است هفته ای نصف روز در مجتمع پتروشیمی فن آوران حاضر می شود و ۸ ماه است که در سه موقعیت شغلی حضور دارد و به عبارتی سه شغله است. حال باید دید صنعت نفت و پرتوشیمی کشور چگونه از پس این چند شغله ها برخواهد آمد.

حاشیه دوم این هفته به دو نرخی شدن قیمت بنزین می‌پردازد. داستان دو نرخی شدن قیمت سوخت چند ماه قبل هم بر سر زبان ها افتاد اما باز هم همچنان بی نتیجه باقی ماند تا ایان‌که به تازگی و در تاریخ ۱۹ آذر ماه روحانی گفت: چه اشکالی دارد سوخت را دو نرخی کنیم؛ معمولا در سایر کشورها بنزین چند نرخی است و در روزهای تعطیل و یا روزهای شلوغ قیمت بنزین متفاوت است، اما ما به قیمت ثابت بنزین عادت کرده‌ایم.

علی مطهری نماینده لیست امید و نایب رییس مجلس، نیز یک روز قبل از آن یعنی ۱۸ آذر گفت: احتمالاً به‌سمت بنزین چندنرخی خواهیم رفت؛ حدس می‌زنم، مردم هم موافق افزایش قیمت بنزین هستند!

در این میان، اسد الله قره خانی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که هنوز تصمیمی درباره افزایش قیمت بنزین یا دو نرخی شدن آن گرفته نشده است گفت: در چنین شرایطی بهتر است که موضوع تعیین نرخ بنزین و سایر مواد مرتبط به آن به نخبگان، متخصصان و پژوهشگران واگذار شود یعنی آنها نظر کارشناسی خود را اعلام کنند تا جایی که مردم هم آن را پذیرفته و با اقبال عمومی مواجه شوند. قطعا در چنین شرایطی شاهد ایجاد تنش نخواهیم بود.

حال باید نشست و منتظر سرنوشت نا معلوم قیمت بنزین ماند و در آخر باید گفت که، بحث دو نرخی شدن بنزین، به هر حال مسکنی است برای عبور از شرایط بدون حل آن؛ ولی هرگونه تفاوت نرخ یعنی رانت و قاچاق در کشور با توزیع یارانه بی‌هدف. در شرایط رانتی، هرگز توسعه محقق نخواهد شد و با توزیع پول و سوبسید در کشور، توسعه سرابی بیش نخواهد بود.و عملا راه به جایی نخواهیم برد.

حاشیه سوم به سیل عظیم بازنشسته های شستا می‌پردازد طبق اخبار منتشر شده، بیش از ۱۰۰ عضو هیات مدیره شرکت‌های زیرمجموعه شستا بیش از ۶۰ سال سن دارند و سوالی که برای رسانه ها مطرح شده است این است که، چرا آقای وزیر نمی‌تواند این افراد را برکنار کند!

قانون منع بکارگیری بازنشستگان ۲۷ شهریور ماه سال جاری توسط رئیس جمهور ابلاغ شد، قانونی که استثناهای قانون قبلی را کنار گذاشت.

نکته مهم این قانون این است که شرکت های خصولتی را نیز شامل می شود، خدادادی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در این باره گفته است: شرکت هایی از جمله شستا، صندوق بازنشستگی و شرکت های وابسته به بانک ها هم شامل قانون منع به کارگیری بازنشستگان می شوند.

حاشیه چهارم به خبر خارج شدن شرکت ملی نفت چین از پروژه پارس جنوبی اختصاص دارد.

طبق اخبار منتشر شده، شرکت ملی نفت چین اعلام کرد که حاضر به سرمایه‌گذاری در پروژه بهره‌برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی نیست و علت خروج این شرکت از پروژه پارس جنوبی، فشارهای آمریکا اعلام شده است.

حاشیه آخر درباره حضور زنگنه در توییتر و واکنش مسئولین است.بعد از ورود زنگنه به توییتر برخی مسئولین واکنش نشان دادند که در ادامه ببینید.



سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت نفتی ها، تاریخ انتشار: 24آذر1397 ، کدخبر: 4500: www.naftiha.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین