پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۹۹۲۶۳
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹
هواشناسی استان البرز برای محور کرج - چالوس ریزش سنگ و سقوط بهمن را پیش‌بینی کرد.

شعار سال: منصور رحمانیان با اعلام وضعیت جوی استان، اظهار کرد: در حال حاضر آسمان در کلان‌شهر کرج ابری تا قسمتی ابری است.

مدیرکل هواشناسی استان البرز وضعیت کیفی هوای کرج را سالم اعلام کرد و گفت: بیشینه دمای امروز به ۱۸ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

وی وضعیت کیفی هوای دیگر شهرستان‌های استان را سالم اعلام کرد و با اشاره به وضعیت جوی منطقه دیزین، گفت: آسمان ابری تا نیمه‌ابری همراه به رعدوبرق است و احتمال ریزش سنگ و سقوط بهمن وجود دارد.

رحمانیان در بخش دیگری به وضعیت جوی محور کرج - چالوس اشاره کرد و گفت: در این محور به‌تدریج شاهد رعدوبرق خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی استان البرز گفت: بیشینه سرعت باد در این محور ۲۴ کیلومتر بر ساعت است و ریزش سنگ و سقوط بهمن نیز پیش‌بینی می‌شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ 15 فروردین 98، کد مطلب: 4581436: www.mehrnews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین