پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۰۴۹
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۱
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: قانون دست دولت را برای جذب سرمایه‌گذاران باز گذاشته به همین علت دولت باید با شجاعت حرکت کند و بخش‌های نظارتی به دنبال مشکل‌سازی نیستند بلکه به دنبال حمایت هستند،

شعارسال: علی لاریجانی در جلسه شورای اداری استان قم که در تالار معصومیه(س) برگزار شد، با بیان اینکه برخی از پروژه‌های استان قم شرایط خاصی دارد، اظهار کرد: توسعه مترو، تکمیل منوریل و فرودگاه برای رسیدن به آبادی موفق در استان قم نیاز است به همین علت مسؤولان استانی باید پیگیری‌های لازم را در این راستا انجام دهند.

وی اضافه کرد: روند پیشرفت پروژه‌های عمرانی نسبت به چالش‌های کنونی نظام اسلامی باید مسیری صعودی داشته باشد تا بتوانیم رضایتمندی مردم را رقم بزنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی وجود فضای رکود، مشکلات اقتصادی و افزایش بیکاری را از چالش‌های اصلی نظام اسلامی برشمرد و ادامه داد: با وجود وضعیت کنونی کشور نمی‌توان چالش‌ها را رفع کرد زیرا شیب عمرانی کشور پاسخگوی مشکلات اقتصادی نیست.

وی با تاکید بر اینکه برخی از بحران‌ها هر ساله هزینه‌های جانبی را برای نظام اسلامی به دنبال دارد، تصریح کرد: مباحث اقتصادی در حوزه‌های مختلف نظام اسلامی مشکلاتی را به دنبال داشته است؛ اگر موضوع اقتصاد اولویت اصلی کشور است مدیران بخش‌های مختلف باید نگاه اقتصادی داشته باشند.

لاریجانی جذب سرمایه‌گذاری خارجی را یکی از نیازهای اصلی نظام اسلامی برشمرد و تصریح کرد: نقش مدیریت‌ها در این حوزه مشخص می‌شود زیرا مدیران بدون جذب سرمایه‌گذار فقط به مدیریت اداره‌های خود اقدام می‌کنند؛ با رسیدن به برجام بدون توجه به شیطنت‌های غربی‌ها، شیب حرکت کنونی نظام اسلامی باید بررسی و بسترهای پیشرفت دنبال شود.

وی یادآور شد: بعد از توافق هسته‌ای با وجود مشکلاتی که باقیمانده اما بسترهای سرمایه‌گذاری فراهم‌سازی شده است زیرا 10 میلیارد دلار خط اعتباری توسط ژاپن تامین شده و برخی از بخش‌های کشور از این میزان خط اعتباری استفاده کرده که می‌توانند با استفاده از این اعتبارات به پیشرفت‌های بسیاری برسند.

لاریجانی با اشاره به اینکه در چین بیش از 20 میلیارد دلار خط اعتباری برای ایران وجود دارد، عنوان کرد: فرصت‌های سرمایه‌گذاری در قم باید شناسایی و به افراد مخاطب معرفی شود زیرا این اقدام می‌تواند بخشی از مشکلات استان را رفع کند.

وی افزود: نظام اداری کشور دارای بستر سرمایه‌گذاری نیست اما کشورهای دیگر درحال ایجاد بسترهای اداری لازم برای جذب سرمایه‌گذار هستند، گرجستان نظام سرمایه‌گذاری خود را تغییر داده و از نظر جذب سرمایه‌گذار در گروه برترین کشورهای دنیا قرار دارد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی از وضعیت پروژه‌های نیمه‌تمام استان قم یاد کرد و گفت: قم برای نمونه بودن نباید فقط به بزرگان خود فخر کند بلکه باید به شیوه آبادانی خود توجه داشته باشد؛ نزدیک به 10 هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی کلنگ‌زده در قم وجود دارد و برای تامین این میزان اعتبار 20 سال زمان نیاز است در صورتی که بر اساس قانون باید این پروژه‌ها در صورت تکمیل شدن هم باید به بخش‌های خصوصی واگذار شود.

وی با بیان اینکه بخش‌های نظارتی مشکلاتی را برای بخش خصوصی به دنبال داشته‌اند، عنوان کرد: قانون دست دولت را برای جذب سرمایه‌گذاران باز گذاشته به همین علت دولت باید با شجاعت حرکت کند و بخش‌های نظارتی به دنبال مشکل‌سازی نیستند بلکه به دنبال حمایت هستند. دیوان محاسبات، اداره‌کل بازرسی و وزارت اطلاعات پشتیبان مدیران و راهنماکننده آنها بوده تا حرکت‌های اشتباه را اصلاح کنند.

لاریجانی خاطرنشان کرد: واگذاری پروژه‌های نیمه‌تمام به بخش خصوصی باید توسط کارگروه مشخصی در استانداری قم دنبال شود و این موضوع شاخصی برای انتخاب مدیران برتر باشد.

وی، آبادی و رونق تولید را عامل اصلی توسعه دانست و تصریح کرد: آبادانی درآمدها و مالیات‌ها را افزایش می‌دهد و با توجه به اینکه برخی از بخش‌ها دارای وضعیت اقتصادی مطلوبی نیستند، در بخش مالیات باید فضای تنفسی برای برخی از اقشار در نظر گرفته شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار خبر 2 مرداد 1395، کدمطلب: 13950502000477 ،www.farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین