پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۶۱۳۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
هادی حق شناس گفت: سیگنال‌های جدیدی که از سوی دولت آمریکا داده می‌شود نشان‌دهنده آن است که به زودی امریکا به برجام بازخواهد گشت.
شعار سال: هادی حق شناس درباره قصد دولت برای انجام مذاکره و رفع تحریم‌ها توضیح داد: انجام مذاکره  بسیار طبیعی است و دولت برای حل مشکلات بخش اقتصاد به اجبار باید مذاکره کند که مذاکره با کره‌جنوبی، چه مذاکره برای رفع بلوکه شدن منابع در عراق و چه سایر کشور‌های جهان؛ بنابراین انجام مذاکره بسیار طبیعی است، اما نکته مهم در این مقطع بحث برجام است. وقتی که دولت جدید آمریکا استقرار یافت و با توجه به افرادی که تعیین کرده و شعار‌های انتخاباتی رییس جمهور جدید آمریکا، ناظر بر اینکه نکته است که به برجام برمی‌گردد.

وی عنوان کرد: اگر آن‌ها به برجام برگردند به طور طبیعی نیاز به مذاکره نیست، موضع رسمی وزارت خارجه این بوده که آمریکایی‌ها میز مذاکره را ترک کرده‌اند و اگر بخواهند به میز مذاکره برگردند از نظر ایران بلامانع است.

حق شناس تاکید کرد: مفهوم بسیار ساده برگشت به میز مذاکره یعنی بازگشت به برجام؛ برگشت به برجام نیز به معنای رفع تحریم‌هاست. آنچه در ۴۸ ساعت نخست ریاست جمهوری بایدن نظیر لغو ممنوعیت سفر ایرانیان به آمریکا، اتفاق افتاد نشان‌دهنده این است که بایدن وفادار به شعار‌های انتخاباتی خود است و به دنبال اجرایی کردن آنهاست و اگر چنین شود شعار انتخاباتی برگشت به برجام نیز باید عملیاتی شود.

وی افزود: باید توجه داشت که برگشت به برجام نیاز به مذاکره ندارد، زیرا ایران قبلا اعلام کرده هر موقع آمریکا به میز مذاکره برگردد ایران نیز به انجام مفاد برجام بازمی گردد.

سایه سنگین FATF بر سر برجام

این کارشناس حوزه اقتصاد در پاسخ به این سوال که اگر بازگشت آمریکا به برجام و لغو تحریم‌ها اتفاق بیافتد، اما ایران به اف‌ای‌تی‌اف نپیوندد چه اتفاقی می‌افتد؛ گفت: نظر صریح تیم اقتصادی دولت یعنی سازمان برنامه و بودجه، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی این است که نپیوستن به اف‌ای‌تی‌اف یعنی اخلال دیگری در نظام تجاری ایران؛ به عبارت دیگر اگر اکنون با دو اخلال در بخش بازرگانی مواجه هستیم، در شرایط فعلی و در اثر کرونا فعالیت اقتصادی قبلی وجود ندارد و حجم تجارت کشور‌ها در اثر این بیماری کاهش یافته و ایران تحت‌تاثیر این مساله و همچنین مواجهه با اخلال تحریم‌ها با اخلال سومی تحت عنوان اف‌ای‌تی‌اف نیز مواجه است.

کشور‌های دوست ایران نیز توصیه می‌کنند اگر به اف‌ای‌تی‌اف نپیوندید نمی‌توانند با ما مبادله اقتصادی و بانکی انجام دهند لذا پیوستن به دو کنوانسیون باقی مانده از مجموع ۴ کنوانسیون اف‌ای‌تی‌اف؛ اجتناب ناپذیر است و حتی اگر آمریکایی‌ها به برجام برگردند، مشکلات بانکی در نتیجه نپیوستن به اف‌ای‌تی‌اف باقی است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرآنلاین، تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۹۹، کد خبر: ۱۴۸۰۱۰۴، khabaronline.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۷
0
0
این مشکل تنها برای ایران نیست خیلی از مشکلات در ایران وجود داره که فراتر از این موضوعات هست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۷
0
0
یه روشن گری درموردfatf هنوز نشده نصف نماینده ها مطمینم نمیدونن اصلا موضوعش چیه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین