پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۳۷۸۹
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
خودکفایی ملی و توانمندی صنایع داخلی یک بحث است، اجازه دادن به فساد‌های گسترده در صنعت خودرو سازی و تولید محصولاتی بی کیفیت و قاتل در جاده‌های کشور یک بحث دیگر. دو گروه از قاتلین جاده ای، بنا بر گزارش دریافتی ما مراسم خداحافظی خود را برگزار کردند و به موزه (شما بخوانید انبار عبرت برای تاریخ) رفتند. آیا مدیرعامل ایران خودرو و سایر خودروساز‌های داخلی و وارداتچی‌های مونتاژ گر، خجالت نمی‌کشند و شرم نمی‌کنند که وسیله‌ای نقلیه‌ای را تولید می‌کنند که سپر نداشته و قطعه‌ای تزئینی از جنس پلاستیک بعنوان سپر در آن قرار داده شده است؟ چقدر انسان باید تقلیل سطح داده باشد که این نوع کار‌ها را مصلحت بنامد؟ آقایان خودرو ساز، مدیران محترم خودرو سازی‌های مونتاژی، منتظر دریافت توضیحات (شما بخوانید توجیهات) شما هستیم. البته اگر ادله‌ای برای دفاع داشته باشید. شرمتان باد با این حجم کم کاری و عدم پاسخگویی.
شعار سال: مراسم ویژه پایان تولید خودرو سمند معمولی و ال ایکس و پژو ۴۰۵ در سایت ایران خودرو تبریز با حضور مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو و استاندار آذربایجان شرقی برگزار شد.
 
گزارش خدا حافظی با دو قاتل جاده‌ای کشور و توقف تولید سمند معمولی و پژو ۴۰۵
خودرو‌های سمند و پژو ۴۰۵ به ترتیب پس از حدود ۳۰ و ۲۰ سال تولید به موزه خودرو و حافظه تاریخ پیوست، خودرو‌هایی که خودباوری در تولید خودرو را برای نخستین بار به عنوان خودروی ملی برای کشورمان به ارمغان آوردند تا اکنون به نسل دنا و تارا برسیم.

استاندار آذربایجان شرقی در آیین پایان تولید خودروی سمند در تبریز خطاب به مدیرعامل ایران خودرو، گفت: توان تکمیل زنجیره تولید در شرکت ایران خودروی تبریز وجود دارد و با راه اندازی خط رنگ و بدنه این هدف محقق می‌شود.

گزارش خدا حافظی با دو قاتل جاده‌ای کشور و توقف تولید سمند معمولی و پژو ۴۰۵
عابدین خرم اظهار کرد: آذربایجان شرقی قابلیت آن را دارد که قطب دوم قطعه سازی پس از تهران در کشور شود و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در استان برای تحقق این هدف موثر است.

وی با اشاره به اینکه در آذربایجان شرقی ۴۵ شرکت قطعه ساز دانش بنیان وجود دارد که می‌تواند به توانمندسازی بیشتر این صنعت در استان کمک کند، افزود: ظرفیت‌های خودروسازی در تبریز بالاست.

خرم با بیان اینکه آذربایجان شرقی توان تولید بیش از ۳۰درصد قطعات مورد نیاز خودروی کشور را دارد، افزود: ۱۷۰ واحد قطعه سازی با پنج هزار نفر اشتغال در استان فعال هستند و اکنون ۳۵ میلیون قطعه خودرو در این استان تولید می‌کنند.

وی افزود: در کنار این ظرفیت‌ها هشت واحد خودروسازی با ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار دستگاه اتوبوس، مینی بوس و ... وجود دارد.

خرم ادامه داد: برای ساخت موتور، گیربکس اتوماتیک، اکسل و سایر قطعات خودرویی آمادگی لازم در استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه عدالت محوری شعار دولت سیزدهم است، گفت: در ایران خودرو نیز باید این شعار محقق شود و در خصوص آذربایجان شرقی نیز نیاز هست ایران خودرو، توان خودروسازی تبریز را دریابد تا ایران خودروی تبریز تبدیل به محوری‌ترین ایران خودروی کشور شود.

وی با اشاره به تولید خودروی سورن در ایران خودروی تبریز به جای سمند، از مدیرعامل ایران خودرو خواست تا خط تولید دنا را در تبریز راه اندازی کند.
 
گزارش خدا حافظی با دو قاتل جاده‌ای کشور و توقف تولید سمند معمولی و پژو ۴۰۵
استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به ضرورت ارتقای کیفیت خودروسازی در ایران، گفت: باید برای رفع گلایه‌ها از مشتریان و مردم اقداماتی انجام شود، چون انتقاداتی در خصوص کیفیت خودرو‌های ایران خودرو مطرح می‌شود.

خرم ادامه داد: تیراژ تولید خودرو مهم است، اما باید رضایتمندی مشتری را به دنبال داشته باشد تا با مشتری مداری تناقضی پیش نیاید در واقع اتهام کم کیفیتی برای محصولات ایران خودرو مطرح می‌شود که باید آن را با قدرت از خود مبرا سازد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه خودرو در تمام دنیا کالای مصرفی است و نباید کالای سرمایه‌ای باشد، گفت: مردم ایران می‌خواهند خودروی ایرانی بخرند که قیمت و کیفیت مناسبی داشته باشد.

مدیرعامل ایران خودروی تبریز نیز در این آیین گفت: از سال ۱۳۸۶ تاکنون ۳۴۶هزار دستگاه سمند در ایران خودروی تبریز تولید شده است که از این تعداد ۲۱هزار و ۸۵۱ دستگاه در سال جاری بوده است.

اصغر خوش فهم اظهار کرد: با ارتقای بهره وری در ایران خودروی تبریز تعداد خودروی‌های سواری تولید شده از ۱۹دستگاه در ساعت به ۲۳دستگاه افزایش یافته و بر اساس هدف گذاری انجام شده این تعداد به ۲۸ دستگاه در ساعت خواهد رسید.

وی افزود: شرکت ایران خودروی تبریز از بدو تاسیس تاکنون یک میلیون و ۲۱هزار و ۱۹ دستگاه خودرو سمند، آریسان و سورن تولید کرده است.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت دیدبان ایران، تاریخ انتشار:۱۰ مهر ۱۴۰۱، کدخبر: ۱۴۰۴۳۵، www.didbaniran.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین