پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 20
کد خبر: ۴۱۴۹۲
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پردیس گفت: برخی از مدیران سابق شرکت عمران شهر جدید پردیس احضار و حتی بازداشت شده‌اند.
شعارسال: حیدر فتاحی در حاشیه جلسه ستاد پیشگیری از جرم در خصوص صحت و سقم جرایم ارتکابی از سوی مدیران شرکت عمران شهر جدید پردیس که در بعضی سایت‌ها منتشر شده بود، اظهار کرد: در این خصوص پرونده‌ای تشکیل شده و قوه قضاییه در راستای وظایف ذاتی خود در برخورد با مفاسد اقتصادی و بحث حفظ حقوق بیت‌المال اقداماتی موثر و چشمگیر را انجام داده است.

وی در پاسخ به این سوال که شنیده‌ها حاکی از این است که مبالغ رشوه اخذ شده در سایت‌ها 30 میلیارد تومان است، آیا این مبلغ افزایش داشته یا خیر، گفت: این پرونده در یکی از شعبات بازپرسی ویژه مبارزه با زمین‌خواری و حفظ حقوق بیت‌المال تهران در حال رسیدگی است و در خصوص مبالغ مربوطه نیاز به تحقیقات دارد که از سوی مراجع ذی‌صلاح قضایی اعلام خواهد شد.

فتاحی در خصوص تعداد بازداشت شدگان این پرونده نیز تصریح کرد: برخی از مدیران سابق شرکت عمران شهر جدید پردیس احضار و حتی بازداشت شده‌اند و پس از تکمیل تحقیقات این اطلاعات در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پردیس ادامه داد: رسالت قوه قضاییه اجرای رهنمود‌های مقام‌ معظم رهبری و قانون است و در این راستا هر شخص حقیقی و حقوقی برخلاف قانون مرتکب جرم شود قطعاً با آن افراد برخورد قاطع و قانونی می‌کند.

وی تصریح کرد: در دستگاه قضایی با اینگونه جرم‌ها مماشاتی نخواهیم داشت و تحت تاثیر جریانات سیاسی نخواهیم بود و با عنایت به استقلال دستگاه قضایی در رسیدگی به پرونده‌ها قانون را به نحو صحیح اعمال خواهیم کرد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 23 آذر 1395، کدخبر: 13950923001036، www.farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین