شعار سال: منوچهر حبیبی اظهار داشت: در بخش انرژیهای نو همچون انرژیهای خورشیدی و بادی، استان قزوین ظرفیتهای قابل توجهی را به خود اختصاص میدهد که چهار هزار مگاوات ظرفیت انرژی خورشیدی و بادی در این استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاری از سوی شرکتهای توانمند در استان قزوین صورت گرفته است، افزود: بیش از یک هزار و 200 مجوز برای احداث انرژیهای نو در استان صادر کردهایم و 100 مگاوات وارد شبکه شده است.
معاون امور اقتصادی استاندار قزوین عنوان کرد: در حال حاضربیش از 57 شرکت پیگیر فعالیت در حوزه انرژیهای بادی و خورشیدی در استان قزوین است و پیشبینی میکنیم که تا پایان سال جاری بیش از 100 مگاوات وارد مدار شود و حداکثر انرژی بادی و خورشیدی را در این استان داشته باشیم.
حبیبی تصریح کرد: ظرفیتهای استان قزوین بر اساس سند آمایش شناسایی شده است و این استان موقعیتهای متعددی را به خود اختصاص میدهد و در حوزه استفاده از تونل بادی میتوان گفت که حدفاصل منطقه طارم، تاکستان تا بویینزهرا، بخشی از آبیک(منطقه بیابانی جنوب آن) موقعیتهای مناسب برای استفاده از ظرفیتهای انرژیهای بادی و خورشیدی تشخیص داده شده است.
این مسؤول با اشاره به جذب سرمایهگذار و ایجاد اشتغال در استان قزوین یادآور شد: به صورت تقریبی 23 هزار میلیارد تومان ظرفیت سرمایهگذاری در استان شناسایی شده است و در حوزه جذب سرمایهگذاری میتوان گفت که به غیر از سرمایهگذاری خارجی، مبلغی که برای سرمایهگذاری انجام شده، شامل هفت هزار میلیارد تومان است.
معاون امور اقتصادی استاندار قزوین ادامه داد: در مجموع میتوان گفت که یک هزار و 600 میلیون دلار در بخش سرمایهگذاری خارجی و هفت هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری خارجی(سرمایهگذاری بخش خصوصی) در استان قزوین صورت گرفته است.
حبیبی با اشاره به اشتغالزایی در استان قزوین تشریح کرد: بخش اعظمی از اشتغال 155 هزار نفری که در حوزه صنعت ایجاد شده، مربوط به حوزه سرمایهگذاری در بخش خصوصی است.
وی به سایر برنامههای پیشبینی شده سال جاری اشاره کرد و گفت: افزایش تولید صادرات جزو اولویتهای سال جاری بوده است که هدفگذاری برای یک میلیارد دلار صادرات انجام شده و در چهار ماه نخست سال جاری حدود 25 درصد صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.
معاون امور اقتصادی استاندار قزوین عنوان کرد: رویکرد جدید طی سال جاری در حوزه صادرات این است که صادرات محصولات کشاورزی را افزایش دهیم زیرا بخش اعظمی از صادرات استان قزوین در گذشته مربوط به بخش صنعتی بود و در سال جاری توجه بر صادرات محصولات کشاورزی از جمله کشمش و انگور است که امیدواریم حوزه صادرات با جدیت دنبال کنیم.
حبیبی اضافه کرد: استان قزوین در بخش کشاورزی ظرفیت قابل توجهی را به خود اختصاص میدهد چراکه در بسیاری از محصولات این بخش از جمله کشمش و زیتون دارای برند است که امیدواریم محصول پسته قزوین هم به عنوان برند در سطح بینالمللی معرفی شود.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس(استان قزوین)، تاریخ 13 شهریور 96، کد مطلب: 13960613001481: www.qazvin.farsnews.com