شعارسال: علی فاضلی در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: از 2 میلیون و 200 هزار واحد صنفی 800 هزار واحد فاقد پروانه فعالیت هستند.
وی افزود: شناسایی واحدهای صنفی فاقد پروانه را در دستور کار داریم که البته بنا بر اسناد بالادستی باید تمام واحدهای صنفی تا پایان برنامه پنجم دارای پروانه میشدند که این مسئله محقق نشده است.
این مسئول تصریح کرد: رشد بیرویه واحدهای صنفی صحیح نیست و افزایش شمار واحدهای صنفی باید از منطقی روشمند برخوردار باشد اما در مقطعی به سبب کمبود شغل در کشور در این مورد سختگیری نشد.
وی خاطرنشان کرد: در ایران به ازای هر هفت خانوار یک واحد صنفی وجود دارد در حالی که بنابر شاخصها هر 35 خانوار یک واحد صنفی نیاز دارد.
فاضلی اضافه کرد: در یک اقتصاد پویا بنگاههای مولد بر مشاغل غیرمولد ارجحیت دارند و بنابر اصل مهم اقتصاد مقاومتی باید تحولاتی در اصناف کشور ایجاد و به رشد اقتصاد کشور کمک شود.
رئیس اتاق اصناف کشور یادآور شد: قاچاق کالا یکی از آفات اصلی اقتصاد مولد بوده و در این زمینه برنامههایی در دستور کار است، ضمن اینکه 650 هزار بنگاه تولیدی موجود در حوزه اصناف از مهمترین پایههای تقویت اقتصاد مقاومتی در این بخش محسوب میشوند.
وی با تأکید بر اینکه نظام پولی و مالی کشور باید در خدمت تولید باشد، گفت: مقابله با سوداگری و حذف نهادهای شبهدولتی از رقابت با بخش خصوصی از عوامل رشد اقتصاد کشور هستند.
ضرورت مقوله برندسازی در بنگاههای تولیدی، شناسایی آسیبها و مشکلات بنگاههای تولیدی، چابک سازی و کوچکسازی مدیریت واحدهای صنفی، ساماندهی نظام توزیع و بهرهبرداری صحیح از بنگاههای تولیدی دیگر مواردی بود که وی ذیل عنوان شکوفایی اقتصاد درونزا مورد اشاره قرار داد.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 1خرداد1395، کدخبر: 13950301000901: www.farsnews.com