وی ادامه داد: امروز سازمان مالیاتی میگوید مدرنترین قانون مالیاتی در دنیا را دارد، اما چیزی که در بهصورت تئوری مطرح میشود هیچ فایدهای نخواهد داشت. موضوع ارزشافزوده در کشور ما بهگونهای است که ارزشافزوده را از کارفرمایان و واحدهای تولیدی جمعآوری میکنند؛ اما در دنیا صندوقهای نهایی وظیفه جمعکردن مالیات بر ارزشافزوده را بر عهده دارد و دیگر واحدهای تولیدی درگیر موضوع ارزشافزوده نیستند.
کارشناس اقتصادی افزود: در حال حاضر خیلی از واحدهای تولیدی اسناد مدتدار و ۶ ماهه دریافت میکنند این در حالی است که باید ۴۵ روزه حسابهای خود را با دارایی تسویه کند.
آهنیها افزود: واحد تولیدی درحالیکه بهشدت مشکل نقدینگی دارند باید ۴۵ روزه پولی که ۶ ماه بعد قرار است دریافت کند را به دارایی تحویل دهد، این همان ناکارآمدی در قوانین است که در چند سال گذشته صدای فعالان بخش خصوصی را درآورده است.
وی با بیان اینکه مجلس هیچ قدمی را برای اصلاح قوانین و حمایت از واحدهای تولیدی برنداشته است، تصریح کرد: فعالان اقتصادی به مشکلات در قوانین مالیاتی و دارایی همیشه اعتراض داشتهاند و خواستار حل این مشکلات هستند.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری آنا ، تاریخ انتشار: 17 اردیبهشت 1398 ، کدخبر: 379371 ، www.ana.ir