پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۲۷۶۶۸
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۰
رئیس اتاق تعاون ایران نسبت به نحوه تامین مالی بانک توسعه تعاون با توجه به سرمایه اندک آن انتقاد کرد و گفت: دولت باید سرمایه این بانک را حداقل ۶ برابر کند چرا که منابع این بانک پاسخگوی نیازهای بخش تعاون کشور نیست.

شعارسال:

بهمن عبداللهی با اشاره به اینکه نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای تعاون تنها بخشی از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بخش تعاون کشور را به نمایش گذاشت اظهار داشت: در برخی موارد تعاونی‌ها در سطح بسیار بالایی حضور پیدا کرده بودند و تولیدات قابل رقابتی را عرضه کرده بودند.

وی افزود: در کنار این موضوعات، وظیفه اتاق تعاون ایران سنگین‌تر می‌شود چرا که واحدها توانستند با حداقل امکانات و سرمایه، اقدامات بسیار بزرگی انجام دهند و وظیفه ما این است که حمایت‌های خود را افزایش دهیم. در این شرایط خاص اقتصاد شاید امکانات لازم وجود نداشته باشد اما در همین اندازه نیز باید حمایت‌ها صورت پذیرد.

رئیس اتاق تعاون ایران با بیان اینکه استفاده از ظرفیت‌های موجود به صورت بهینه منجر به افزایش انگیزه و علاقه تعاونی‌ها خواهد شد، تصریح کرد: دولت اگر به دنبال حل موضوعاتی مانند اشتغال و توسعه تولید کشور است باید به دنبال تقویت جایگاه تعاونی‌ها باشد.

وی گفت: قطعا دولت به دنبال تقویت جایگاه تعاونی‌هاست،چرا که در این بخش قیمت تمام شده بخش تولید بسیار پایین و ایجاد یک شغل با سهولت بیشتری صورت می‌پذیرد.

عبداللهی با اشاره به اینکه توسعه تعاونی‌های دانش بنیان از سالهای گذشته نقطه عطفی برای اقتصاد کشور به شمار می‌رود، افزود: دولت هم این روند را از جهت تامین منابع مالی و هم حمایت‌های معنوی در دستور کار قرار دهد.

وی افزود: ما در اتاق تعاون ایران وظایف سنگین‌تری نسبت به بخش تعاون کشور داریم و قطعا با استفاده از پتانسیل‌های موجود در جهت حمایت از تعاونی‌ها گام برمی‌داریم.

رئیس اتاق تعاون ایران در پاسخ به این سوال که برنامه شما برای حمایت از تعاونی‌های تعطیل و راکد در کشور چیست و آیا برای تقویت آنان اقدامی صورت پذیرفته یا خیر، تصریح کرد: سال گذشته تعاونی‌هایی در نمایشگاه دستاوردهای تعاونی‌ها حضور داشتند که امسال جایشان خالی بود و متاسفانه به دلیل مشکلات مالی و رکود نتوانستند خود را در نمایشگاه عرضه کنند.

عبداللهی گفت: در کنار واحدهایی که به لحاظ عملیات کاری پیشرفت‌های خوبی کرده‌اند، یکسری از تعاونی‌ها نیز راکد و تعطیل شدند که به نظر می‌آید در این باره باید منابع بانک توسعه تعاون به عنوان حامی بخش افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه بانک توسعه تعاون راحت‌تر می‌تواند منابع در اختیار تعاونی‌ها قرار دهد، گفت: متاسفانه این بانک با وجود پیگیری‌های فراوان سرمایه اندک 500 میلیارد تومانی دارد که لازم است تا 6 یا 7 برابر افزایش یابد.

این مقام مسئول از دولت خواست سرمایه بانک توسعه تعاون را با استفاده از منابع مختلف افزایش دهد چرا که با سرمایه 500 میلیارد تومانی نمی‌توان جوابگوی نیازهای بخش تعاون کشور بود.

وی با بیان اینکه ارائه تسهیلات به بخش تعاونی‌ها توسط سایر بانک‌ها را در شورای پول و اعتبار پیگیری خواهند کرد، گفت: بانک مرکزی باید تسهیلاتی را فراهم کند تا براساس آن سایر بانکها برای بخش تعاون امکانات ویژه‌ای قائل شود.

عبداللهی گفت: تعاونی‌ها باید با سهولت و انعطاف بیشتری از نظام بانکی تامین مالی کنند.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري فارس، تاریخ انتشار: 13شهریور 1395، کد مطلب:13950612000534:www. farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین