پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۳۵۲۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶
فرمانده انتظامی تهران بزرگ جزییات و شرایط پاک کردن جریمه های تردد در محدودیت کرونایی را تشریح کرد.
شعار سال: سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای طرح رعد با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به به پرسشی مبنی بر این که آیا ماموران انتظامات پاساژ هاو نگهبانان محله می‌توانند اقدام به بازداشت و بازجویی افراد کنند، گفت: هیچ کس به غیر از ماموران پلیس حق بازداشت و بازجویی از افراد را نداشته و چنانچه نگهبانان محله، ماموران انتظامات پاساژ‌ها و مجتمع‌های تجاری با مجرمان روبرو شوند می‌بایست موضوع را به پلیس اطلاع دهند و نمی‌توانند خودشان اقدام به اعتراف گیری و بازجویی از افراد کنند.

رحیمی تاکید کرد که تنها پلیس به عنوان ضابط عام اجازه دارد که با این موارد و تخلفات از این دست برخورد کنند.

رئیس پلیس پایتخت درباره‌ی اعلام دو آمارمتفاوت از سوی پلیس و شهرداری تهران درباره‌ی جریمه‌های کرونایی خودرو‌ها در ساعات منع تردد گفت: هیچ کس به غیر از پلیس نمی‌تواند خودرویی را جریمه کند و جریمه‌ها تماما از سوی پلیس انجام می‌شود بنابراین اماری که از سوی پلیس اعلام می‌شود آمار درست است احتمالا این تفاوت به دلیل لحاظ کردن تعداد جریمه‌های ارشادی است که در روز اول انجام شده است. همان طور که پیشتر اعلام شد در شب اجرای این طرح به دلیل تکمیل نبودن زیر ساخت‌ها عمده جرایم به شکل پیامک ارشادی انجام شد.

رحیمی در پاسخ به پرسشی درباره‌ی چگونگی دریافت مجوز تردد گفت: مجوز تردد از سوی فرمانداری‌ها صادر می‌شود و متقاضیان می‌بایست برای درخواست به فرمانداری‌ها مراجعه کنند.

وی درباره این که چگونه می‌توان پس از جریمه نسبت به پاک کردن این جریمه اقدام کرد، گفت: معیار پلیس لیستی است که ازسوی فرمانداری اعلام می‌شود بنابراین اگر خودرویی جریمه شده و پس از آن، مجوز تردد را دریافت کرده باشد می‌تواند پس از دریافت مجوز فرمانداری به دفاتر ده گانه رسیدگی به تخلفات رانندگی مراجعه کرده و درخواست پاک شدن جریمه خود را ثبت کند و در آنجا پس از بررسی مجوز ارائه شده و درخواست‌ها تصمیم گیری می‌شود.

رحیمی با بیان این که انصافا مردم همکاری خوبی با پلیس داشته اند گفت: بیش از ۹۵ درصد مردم و صنوف با پلیس همکاری کردند و در مواردی که چند مغازه باز کردند عمدتا برای شرایط اضطراری و چند دقیقه بوده است.

رحیمی ادامه داد: بنابر آمار‌های ما از زمان اجرای طرح محدودیت تردد تاکنون بیش از ۷۰ درصد تردد‌ها درشهر کاهش داشته است به طوری که در شب گذشته شاهد کاهش ۷۶ درصدی تردد بین ساعت ۲۱ تا ۴ صبح  بودیم.

رحیمی افزود: همچنین در طول روز نیز در معابر بین ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش تردد داشتیم حتی در برخی موارد نیز بیش از ۵۰ درصد کاهش تردد در یکسری معابر و ساعات را تجربه کردیم.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به این که آیا مردم می‌تواند تخلفات مربوط به عدم رعایت پروتکل‌ها علاوه بر سامانه ۱۹۰ به پلیس نیز گزارش دهند گفت: مردم می‌توانند در هر ساعت از شبانه روز با سامانه ۱۱۰ تماس گرفته و گزارش‌های خود را اعلام کنند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ایسنا، تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹، کد خبر: ۹۹۰۹۰۴۰۲۹۳۷، isna.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
0
0
من نمیدونم واقعا این همه پولی که پلیس داره از این بخش به دست میاره از مردم حلالع؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
0
0
بازم دمشون گرم که انگار میخوان با مردم راه بیان خیلی خوب بود طرحشون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
0
0
اره واقعا دم پلیس گرم که به تموم شائبه ها در این زمینه پایان داد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین