پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۳۳۲۷۶۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲
نابسامانی ایجاد شده در بازار مرغ کشور اگر عامدانه نباشد، مسلما نشات گرفته از نوعی اهمال و سو مدیریت است. انتظار افکار عمومی از یکطرف، ورود سازمان بازرسی و دستگاه قضا برای برخورد با مدیران تقصیرکار در وزارت جهادکشاورزی و وزارت صمت است و از طرف دیگر، تلاش برای مدیریت بحران ایجاد شده. کجای دنیا سراغ دارید که بخشنامه ممنوعیت صادرات مرغ با تاخیر چندین هفته‌ای برای گمرگ ارسال شود؟ کجای دنیا، سامانه مشکل داری، چون بازارگاه مبنای توزیع نهاده‌های دامی قرار می‌گیرد؟ کجای دنیا مرغ به کشتارگاه می‌رسد، اما از کشتارگاه به بعد، حجم قابل توجهی از ان از شبکه توزیع جدا می‌شود؟ کجای دنیا شرکتی بنام پشتیبانی امور دام وجود دارد با ذخیره حدودا سه ماهه و این سطح نابسامانی باید مشاهده شود و...؟ در مجموع آیا از رای اعتماد مجلس به خاوازی وزیر جهاد کشاورزی و رزم حسینی وزیر صمت، راضی هستید؟ آقایان قوه قضائیه، آقای رئیسی عزیز، مردم مطالبه برخورد دارند. آقایان سازمان بازرسی، مردم مطالبه برخورد دارند. کمیسیون محترم کشاورزی و نمایندگان محترمی که به این دو وزیر رای اعتماد داده‌اید، مردم مطالبه تحقیق و تفحص دارند (شروع را با شرکت پشتیبانی امور دام داشته باشید). وزارت محترم اطلاعات، سازمان محترم اطلاعات سپاه، مردم مطالبه برخورد دارند.
شعار سال: نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: با توجه به تخصیص ۱۰۰ درصدی نهاده دامی و اهرم نظارتی تعزیرات، مرغداران با نرخ مصوب مرغ را عرضه می‌کنند که با این وجود نباید مرغ با قیمت بالاتر از ۲۱ تا ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار عرضه شود.

وی نیاز روزانه مرغ را ۶ هزار و ۵۰۰ تن اعلام کرد و افزود: با احتساب سرانه ۲۸ کیلو مرغ، روزانه ۶ هزار و ۳۰۰ تا ۶ هزار و ۵۰۰ تن مرغ مورد نیاز است که برمبنای جوجه ریزی صورت گرفته، ۷ هزار و ۳۰۰ تا ۷ هزار و ۵۰۰ تن مرغ تولید می‌کنیم که این‌میزان مازاد بر نیاز کشور است.
 
انحراف در توزیع، علت نابسامانی بازار مرغ

اسداله نژاد ادامه داد: با توجه به اهرم تعزیرات و تامین نهاده، مرغداران موظف به تحویل مرغ به کشتارگاه هستند تا پس از تایید وزارت صمت و جهاد، بتوانند جوجه ریزی کنند.

این مقام مسئول در واکنش به عرضه مرغ با نرخ بالا در بازار بیان کرد: عرضه مرغ با نرخ‌های بالا بیانگر انحراف وسیع در توزیع مرغ یا ارائه آمار نادرست در میزان تولید و جوجه ریزی است که با این وجود آمار تولید و جوجه ریزی نیاز به راستی آزمایی دارد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه حجم مرغ عرضه شده در بازار بر مبنای ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی نیست، بیان کرد: عرضه مرغ بر مبنای ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی، مازاد بر نیاز کشور است که با آماز میزان توزیع مرغ در سطح بازار اختلاف معناداری دارد.

وی درباره آینده بازار مرغ گفت: با توجه به بسته شدن راه انحراف مرغداران مبنی بر عرضه مرغ خارج از سیستم دولتی، پیش بینی می‌شود که در ایام عید التهابات کمتری در سطح بازار داشته باشیم.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره با اینکه نیازی به تامین کنجاله سویا و ذرت از بازار آزاد نیست، افزود: در حال حاضر ۱۰۰ درصد نهاده مورد نیاز با نرخ مصوب از سامانه بازارگاه تامین می‌شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اقتصاد ۲۴، تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹، کد خبر: ۹۹۷۳۵، eghtesaad۲۴.ir
اخبار مرتبط
برچسب ها: تورم ، بازار مرغ ، گمرک ، صادرات
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
0
0
یعنی ما تو این دولت گرونی وکمبود هرچیزی که به ذهنمون هم نمی‌رسید رو درک کردیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین