پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۵۳۳۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۵
هادی بیگی نژاد با اشاره به گرانی یونولیت که گرانی مصالح ساختمانی را به دنبال دارد، گفت: دلیل گرانی یونولیت را باید در عدم تولید ماده‌ای به نام استایرن توسط شرکت پتروشیمی پارس جستجو کرد چراکه این شرکت چند ماه است به دلیل سوءمدیریت تعطیل شده و دیگر تولیدی ندارد. عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به نظرم این مسئله به نوعی امنیتی است چراکه ما را وابسته به خارج می‌کند و نارضایتی به وجود آورده است لذا مدیران هلدینگ خلیج فارس باید در این زمینه پاسخگو باشند.

شعار سال: هادی بیگی نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شرکت پتروشیمی پارس ماده استارین را تولید می‌کند و حدود ۶۰۰ هزار تن ظرفیت تولید دارد هرچند نیاز کشور در حالت عادی کمی بیشتر از این میزان تولید است، اما نیاز فوق با کمی واردات رفع می‌شود البته اگر بخواهیم یک اقدام جهشی در حوزه ساختمان انجام دهیم این نیاز افزایش پیدا می‌کند لذا اکنون که این شرکت دچار مشکل شده، دیگر تولیدکننده دیگری نداریم بنابراین می‌توان به انحصار در این حوزه نیز ایراد گرفت.

وی مطرح کرد: اکنون که بازار ساختمان‌سازی در کشور کمی رونق پیدا کرده شاهد افزایش قیمت یونولیت هستیم چراکه ماده اولیه آن یعنی استایرن توسط شرکت پتروشمی پارس تولید نمی‌شود و اصلا این شرکت تعطیل شده لذا این افزایش قیمت طبیعی است، اما اتفاق غیرطبیعی مدیریتی است که کار مجموعه پتروشیمی پارس را به اینجا کشاند بنابراین اصرار ما به انتخاب مدیران فنی، متخصص و کاربلد به همین دلیل است که بتواند چنین شرکت مهمی را به درستی مدیریت کند.
 

دلیل گرانی یونولیت عدم تولید استایرن در پتروشیمی پارس است / دستگاه‌های امنیتی به مساله ورود کنند
بیگی نژاد با انتقاد از عدم به کارگیری مدیران فنی و توانمند در پتروشیمی پارس، گفت: نخستین قدم برای از سرگیری کار در این شرکت به کارگیری یک مدیر جدید و البته خبره، متخصص و کاربلد است و دوم آنکه هلدینگ خلیج فارس -که شرکت پارس در مجموعه آن قرار دارد- باید سیاست‌گذاری درستی برای این مهم داشته باشد.
 
وی معتقد است سیاستگذاری کشور در حوزه پتروشیمی باید طوری باشد که تولید یک محصول انحصاری نباشد تا اگر در آن مجموعه مشکلی پیش آمد کار کشور لنگ بماند.
 
این نماینده مجلس با اعتقاد به اینکه مسئولان و دستگاه‌های امنیتی نیز باید از دید امنیتی نیز به این مسئله نیز نگاه کنند، بیان کرد: نباید ساده از کنار این اتفاق بگذرند، چراکه نارضایتی کنونی در صنعت ساختمان را همین مسائل به وجود آورده لذا این مسئله مقصرانی دارد که باید با آن‌ها برخورد شود.
 

دلیل گرانی یونولیت عدم تولید استایرن در پتروشیمی پارس است / دستگاه‌های امنیتی به مساله ورود کنند
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به نظرم این مسئله به نوعی امنیتی است چراکه ما را وابسته به خارج می‌کند و نارضایتی به وجود آورده است لذا مدیران هلدینگ خلیج فارس باید در این زمینه پاسخگو باشند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت تحلیلی خبری عصر ایران، تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۱، کدخبر: ۸۷۰۰۹۶، www.asriran.com

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۷
0
0
ایرج رهبر‌ دبیر انجمن انبوه سازان مسکن کشور از رشد ۴۰۰ درصدی قیمت یونولیت در بازار کلایه کرد و گفته که نرخ بالای یونولیت همچنان در بازار مشکل ساز است. ممنوعیت ورود مواد اولیه پتروشیمی و افزایش هزینه های تولید منجر به جهش چشمگیر قیمت و کمبود در بازار شده است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین