شعار سال: حسين دشتي، مديركل كميته امداد استان اردبيل با اشاره به اينكه تلاش داريم حدود دو هزار و 700 اشتغال پايدار و مناسب را تا پايان سالجاري براي خانوادههاي تحت حمايت ايجاد كنيم، گفت: بر اساس رايزنيهاي انجام شده با بانكهاي عامل درصدد هستيم دو هزار و 200 نفر از مددجويان را از طريق مشاغل خانگي و اشتغال خرد و همچنين 470 نفر از آنان را نيز با همكاري موسسات كاريابي به بازار كار وارد كنيم.
وي با بيان اينكه در جهت ايجاد فرصتهاي شغلي جديد براي مددجويان 370 ميليارد ريال تسهيلات اشتغال و خودكفايي از محل اعتبارات بانكي در نظر گرفته شده است، افزود: اميد است با جذب تمامي اعتبارات تخصيص يافته بتوانيم براي تعداد قابل توجهي از خانوادههاي تحت حمايت شغل پايدار ايجاد كنيم تا آنان با تكيه بر تواناييهاي خود بتوانند به استقلال اقتصادي دست يابند.
دشتي با اشاره به اينكه 150 ميليارد ريال نيز از محل اعتبارات امدادي براي اشتغالزايي مددجويان اختصاص داده شده است، بيان كرد: همكاريهاي همه جانبه بانكهاي عامل و دستگاههاي اجرايي با كميته امداد، موجب ميشود تا بتوانيم بيش از پيش موفقيتهاي چشمگيري را در ايجاد اشتغال و توانمندسازي اقشار آسيب پذير به دست آوريم.
مديركل كميته امداد استان با بيان اينكه كاريابي براي 470 نفر از فارغ التحصيلان، فرزندان خانوادههاي تحت حمايت و زنان سرپرست خانوار از ديگر فعاليتهاي اين نهاد است، گفت: مددجويان از طریق موسسات کاریابی، شرکتهای خدماتی و مشاورههاي شغلي به کارفرمایان معرفی ميشوند تا با كسب درآمد بخشي از مشكلات خانواده را رفع كنند.
وي با اشاره به اينكه كميته امداد براي كارفرماياني كه مددجويان تحت حمايت كميته امداد را به كار گمارند بستههاي تشويقي مناسبي در نظر گرفته است، اعلام كرد: اين نهاد در سال اول ۱۰۰ درصد بیمه حق کارفرما و در سال دوم ۵۰ درصد آن را پرداخت ميكند.
دشتي با بيان اينكه رسانهها نقش بسزايي را در جهت كاهش فقر و محروميت از سطح استان ايفا ميكنند، افزود: ترويج فرهنگ كار و تلاش در جامعه و همچنين بهرهگيري از بيمههاي اجتماعي دو مقوله مهم در امر توسعه است كه رسانهها با پرداخت به اين موضوعات ميتوانند گامهاي قابل توجهي را در كاهش آلام نيازمندان و اقشار آسيب پذير بردارند.
مديركل كميته امداد استان با اشاره به اينكه 27 هزار خانوار تحت حمايت اين نهاد قرار دارند، گفت: در سايه تأثيرگذاري موثر رسانهها ميتوانيم فرهنگ احسان و انفاق را به شكل گستردهتري در جامعه رواج دهيم تا شاهد حمايتهاي خيران و نيكوكاران در دستگيري از فقرا و نيازمندان باشيم.
وي با بيان اينكه متاسفانه برخي در سطح شهر اردبيل از تكديگري به عنوان حرفه براي خود استفاده ميكنند، اعلام كرد: هيچيك از متكديان در سطح شهر، تحت حمايت كميته امداد قرار ندارند كه بايد دستگاههاي متولي و رسانهها در رابطه با اين مسئله راهكارهاي اساسي و موثري را به كار گيرند.
دشتي با اشاره به اينكه همواره در عيد سعيد قربان شاهد كمكهاي نقدي و غيرنقدي خيران براي تأمين گوشت قرمز خانوادههاي تحت حمايت هستيم، بيان كرد: اردبيليهاي خير بيش از دو ميليارد و 160 ميليون ريال در عيد سعيد قربان سال گذشته به خانوادههاي تحت حمايت كمك كردهاند كه اميدواريم امسال نيز شاهد ياري رساني مضاعف آنان به مددجويان باشيم.
مديركل كميته امداد استان با بيان اينكه پايگاههاي كميته امداد آماده دريافت نذورات و احسانات نيكوكاران هستند، گفت: همچنين خيران ميتوانند كمكهاي نقدي خود را از طريق شماره حساب 0103810381001 نزد بانك ملي و كد آنيپرداخت #045*8877*نیز برای تهیه و توزيع گوشت قرباني بين خانوادههاي تحت حمايت واريز كنند.
در ادامه اين ديدار، علي لطفي، رئيس سازمان بسيج رسانه استان اردبيل با اشاره به اينكه تحقق محروميت زدايي و ريشهكني فقر از سطح استان نيازمند فعاليت هر چه بيشتر رسانهها در اين زمينه است، بيان كرد: رسانهها چشم بینای جامعه هستند که اگر اطلاع رسانی دقيق و مناسبی از اقدامات كميته امداد انجام شود، آحاد مختلف جامعه در جريان فعاليتهاي اين نهاد قرار ميگيرد كه بر اين اساس ميتوان گامهاي مهمی در حوزه محرومیتزدایی برداشت.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تحلیلی خبرآنلاین ، تاریخ انتشار 9 شهریور 96، کدمطلب:702820، www.khabaronline.ir