پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 14
کد خبر: ۲۳۹۲۹۶
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۲

موفقیت کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در عرصه تامین و توزیع پارچه، چشمگیر بوده است

رئیس اتحادیه صنف خیاطان تهران در خصوص عملکرد کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک گفت: این کارگروه که نقش تامین و توزیع بخشی از پارچه های مورد نیاز تولید کنندگان را دارد، توانسته موفقیت چشمگیری را در عرصه فراوانی کالا و تامین نظر تولیدکنندگان و همچنین تعادل قیمت در برخی از کالاها داشته باشد.

شعار سال: حبیب اله طهماسبی نیک رئیس اتحادیه صنف خیاطان تهران با ابراز امیدواری از اینکه بتوانیم در عرصه پوشاک با استفاده از دستان هنرمند مردم این مرز و بوم به موفقیت های زیادی برسیم در ادامه افزود: در دوخت انواع لباس های مردانه ای که در تهران تولید می شود از پارچه های ایرانی استفاده می شود، بطوریکه ۸۰ درصد این محصولات از پارچه و دوخت در کشور تامین می شود؛ اما در لباس های زنانه کاملا برعکس است و ۸۰ درصد از پارچه های خارجی استفاده می گردد، ضمن اینکه برخی از تولیدی ها سفارشی دوزی هستند.

وی با اشاره به وجود تولیدکننده های متبحر بسیار در کشور بیان داشت: خوشبختانه در کشور، خصوصاً تهران، بسیاری از تولیدکنندگان پوشاک و خصوصاً خیاطان از مهارت و تبحر خاصی برخوردار هستند.

طهماسبی افزود: حداقل زمانی که یک فرد برای خبره شدن در خیاطی باید سپری کند پنج سال است، فوت و فن های دوخت و دوز در رسته های مختلف خیاطان نیاز به تجربه و ممارست زیاد دارد چرا که صنعت پوشاک در دنیا بسیار پیش رفته است. رقیبان زیادی در این عرصه فعالیت دارند، پارچه خام در دست تنها هنرمند واقعی می تواند تبدیل به لباسی برازنده شود، آموزش این هنر ، بخشی از هنر است و مابقی در سال های تجربه اندوختن به وجود می آید.

وی در خصوص رسته های فعال صنف متبوع گفت: رسته های اصلی فعالیت اعضای این صنف شامل زنانه، مردانه و بچه گانه است که حدود ۴۰۰۰ واحد صنفی تولیدی در تهران فعالیت دارند که ۳۰۰۰ واحد تولیدی تحت پوشش اتحادیه بوده و ۱۰۰۰ واحد دیگر در حال اخذ پروانه و بررسی می باشند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت اتاق اصناف تهران، تاریخ 10 مهر 98، کد مطلب: 21198: www.otaghasnaftehran.ir


خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین