پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 21
کد خبر: ۳۲۷۹۷۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۵
معاونت حقوقی رئیس جمهور در خصوص برخی واکنش‌ها نسبت به نظر این معاونت درخصوص موضوع اصلاح نرم‌افزار‌های محاسباتی سازمان تأمین اجتماعی درباره حق بیمه سنواتی توضیحاتی ارائه کرد.
شعار سال: معاونت حقوقی رئیس جمهور در خصوص برخی واکنش‌ها نسبت به نظر این معاونت درخصوص موضوع اصلاح نرم‌افزار‌های محاسباتی سازمان تأمین اجتماعی درباره حق بیمه سنواتی توضیحاتی ارائه کرد.

پژمان محمّدی گفت: اخیراً پس از تصمیم کمیته ماده (۱۲) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور مبنی بر ضرورت اصلاح نرم‌افزار محاسباتی حق بیمه سنواتی، معاونت حقوقی پس از مکاتبه دبیر این کمیته در خصوص موضوع، بررسی لازم را انجام و نامه‌ای درخصوص موضوع ضرورت هوشمندسازی نرم‌افزار محاسباتی حق بیمه سنواتی به سازمان تأمین اجتماعی و دبیر کمیته مذکور ارسال نموده است. بنا به بروز برخی واکنش‌های رسانه‌ای نسبت به مضمون این نامه و صرف‌نظر از آنکه قطعاً برداشت انعکاس یافته در برخی خبرگزاری‌ها مغایر مقصود این معاونت و ارائه تفسیر نادرست و یکجانبه از مضمون نامه این معاونت می‌باشد، چند نکته درباره مکاتبه یاد شده مطرح می‌شود:
 
۱- برخلاف مطالب انعکاس یافته در اخبار مذکور، این معاونت بخشنامه‌ای صادر نکرده و در چنین مقامی نبوده است.
۲- مضمون نامه این معاونت صرفاً در راستای مصوبه کمیته ماده (۱۲) مذکور با هدف تأکید به سازمان تأمین اجتماعی برای اصلاح نرم‌افزار محاسبه حق بیمه سنواتی و تبدیل نرم‌افزار به نرم‌افزار هوشمند و اعمال شرایط و وضعیت واقعی کارگران در زمان شروع سال جدید و جلوگیری از اعمال خودکار و غیرهدفمند افزایش سنواتی بدون لحاظ شرایط جدید کارگر و تأثیر دادن این امر در چگونگی و میزان حق بیمه قابل دریافت، بوده است.

بنابراین، منظور نامه معاونت حقوقی رئیس‌جمهور، ملزم دانستن سازمان تأمین اجتماعی به رسیدگی به اعلام کارفرما و بررسی دقیق وضعیت کارگر بر اساس مستندات، شرایط و وضعیت جدید کارگر و خودداری از اعمال خودکار ضرایب نسبت به همه بیمه‌شدگان بوده است. بدیهی است همان‌گونه که نرم‌افزار باید هوشمند و با ترتیب اثر به تغییر وضعیت کارگر باشد، تسویه حساب صوری و با هدف فرار از اجرای احکام آمره و قانونی، مانع استمرار رابطه نمی‌شود و تنها تسویه حساب قطعی، واقعی و قانونی کارگر و کارفرما، معیار قطع ارتباط آن‌ها دانسته می‌شود.

همچنین لازم به ذکر است که در نظریه معاونت با در نظر داشتن رای شماره ۲۷۲۷ مورخ ۱۳۹۸/۱۰/۴ و به ویژه رای اصلاحی شماره ۹۹۰۹۹۷۰۹۰۵۸۱۰۲۴۹ مورخ ۱۳۹۹/۲/۹ هیأت عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر علی الحساب تلقی کردن پرداخت‌های پایان سال‌های مستمر کاری و قطعی دانستن پرداخت در برخی موارد دیگر، صادر شده است.

متن اظهارنظر مشورتی معاونت حقوقی رییس جمهور را در تصویر زیر ملاحظه بفرمایید:



هوشمندسازی نرم‌افزار محاسباتی حق بیمه سنواتی کارگران



شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت سرآمد، تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹، کد خبر: www.tamasco.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۷
0
0
اینکه این نرم افزار بالاخره به نتیجه رسید خبر خوبیه و باعث شفافیت در محاسبات میشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین