شعار سال: سید موسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در آخرین برنامه تلویزیونی حضور یافت و پاسخگوی برخی سؤالات بود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۰۵ میلیارد تومان از محل طرح رونق به واحدهای استان اختصاص یافت که از این طریق ۴۰ واحد راکد فعال شد.
سید موسی خادمی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: اقتصاد موضوع اصلی در کشور است و سایر مسائل را دربرمیگیرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه سیکل توسعه نیافتگی در استانهای زاگرسنشین ناشی از کمبود پسانداز و سرمایهگذاری است، عنوان کرد: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مشارکت مردم در این زمینه میتواند راهگشا باشد.
وی با بیان اینکه استعدادها و سرمایههای استان شناسایی و به چند زبان زنده دنیا ترجمه شده است، بیان کرد: زیرساختهای ایجاد سرمایهگذاری خارجی در استان تا حدودی مهیا شده است.
خادمی با اشاره به سفر اخیر وزیر صنعت به استان، عنوان کرد: در این سفر وزیر صنعت برای فعال شدن معدن فسفات چرام و بوکسیت سرفاریاب به شرکت ایمیدرو دستور صریح داد.
استاندار جدی لرستان با تاکید بر اینکه از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات ویژهای در سالهای ۹۳ و ۹۴ به استان اعطا شد، بیان کرد: زمان بازپرداخت و بخشودگی استان به نسبت سایر استانها متفاوت بود و در سال ۹۵ حدود ۵۰ میلیارد تومان از محل این صندوق در بخش کشاورزی استان تسهیلات پرداخت شد.
وی با بیان اینکه رقابت آزاد برای سرمایهگذاری برای جذب منابع یکی از مشکلات استان است، گفت: انتظار میرود دولت تسهیلات و رقابت ویژه ای برای رشد استانهای هم سطح ایجاد کند.
خادمی تصریح کرد: مبلغ ۱۰۵ میلیارد تومان از محل طرح رونق به واحدهای استان اختصاص یافت که از این طریق ۴۰ واحد راکد فعال شدند اما با این وجود هنوز ۳۴ درصد از واحدهای تولیدی در استان غیرفعال هستند.
وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه در دوران خدمت خود چه اشتباهاتی را مرتکب شده است، بیان کرد: علیرغم اینکه اعتبارات مصوب استان رشد چند برابری داشته است ولی در بخشی از برنامهها اشتباه محاسباتی وجود داشت و آن گونه که باید و شاید تخصیص منابع محقق نشد.
خادمی با اشاره به سفر اخیر هیئت دولت به استان، خاطرنشان کرد: این سفر آثار خوبی برای استان داشته و از جمله این آثار میتوان به تزریق ۷۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه پاتاوه به دهدشت در سال ۹۵ و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سال ۹۶ اشاره کرد.
وی با بیان اینکه بیمارستان ۲۰۶ تختخوابی یاسوج تا پایان مهرماه به بهرهبرداری میرسد، گفت: عملیات احداث بیمارستان شهرستان باشت نیز در حال اتمام است.
خادمی احداث پارکهای اسکان جهت تقویت حوزه گردشگری، افزایش طول بزرگراههای استان و همچنین اختصاص ردیف بودجه جهت ساخت پارک علم و فناوری را بخشی از دستاوردهای سفر هیئت دولت به استان عنوان کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد مهمترین علت کاهش بیکاری و نقطه قوت استان را همدلی و وحدت بین مسئولان و مردم برشمرد و گفت: بدون شک در صورت همکاری و مشارکت مسئولان استان بسیاری از مشکلات به راحتی قابل برطرف شدن است.
اما مهمترین و شنیدنیترین حرفهای آخر استاندار در پایان این برنامه بود که مجری تلویزیون درخواست وقت اضافه کرد.
مجری برنامه از استاندار پرسید که آیا از رفتن از استان ناراحت نیستید که خادمی گفت: از یک سو بله و از سوی دیگر خیر.
وی گفت: از یک سو چهار سال خدمت در استان کافی بود و از سوی دیگر این که کار کردن در این استان به من انگیزه میداد.
خادمی در ادامه گفت: البته من استان لرستان را استان خودم میدانم و همان انگیزهای که در این استان داشتم در لرستان هم خواهم داشت.
وی در خصوص این که تا چه اندازه در استان سیاسیون شما را اذیت کردند و چه حرفی با آنها دارید افزود: اذیت سازمان یافته در استان نداشتیم و تقابل سازمان یافته هم نبود.
خادمی در ادامه گفت: بعضیها کارهایی میکردند که آنها را می بخشم اما میخواهم که ادامه ندهند و دکتر احمدی را اذیت نکنند.
وی افزود: امیدوارم که برخی مشکلات به صفر برسد تا در راه توسعه استان مشکلی نداشته باشیم.
وی با بیان این که رسانهها انتقادات خوبی داشتند افزود: اما هدف برخی انتقاد نبود بلکه تخریب بود که البته تعداد آنها کم بود و امیدوارم که اصلاح شوند. در تهایت از تمامی اصحاب رسانه و مردم دلسوز استان به خاطرنقدهای منصفانه قدردانی میکنم و بدون شک تخریب سازمان یافتهای در استان وجود نداشته و باید بدانیم که منتقدین سرمایههای بزرگی هستند.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبر تحلیلی پرسنا، تاریخ انتشار 23 شهریور 96، کد مطلب: -، www. porsna.ir