سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
روش تشخیص روغن زیتون اصل؛

هشدار درباره مصرف روغن زیتون‌های قاچاق

عضو شورای ملی زیتون با بیان اینکه مصرف روغن پومیس برای انسان خطرناک است، از مردم خواست از خریدن روغن زیتون‌های قاچاق خودداری کنند.
مردم گوشت آلوده خوردند؟

ابهام بزرگ در سلامت گوشت‌های برزیلی

درحالی که وزیر جهاد کشاورزی و مسئولان دامپزشکی سلامت گوشت‌های برزیلی واردشده به ایران را تأیید می‌کنند، سفارت جمهوری اسلامی ایران در برزیل هرگونه قطعیت درباره سلامت این محصولات را رد کرده است.
نماینده سازمان ملل متحد خبر داد؛

گرسنگی در جهان تا سال 2030 به صفر می رسد

نماینده برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد گفت: طبق برنامه سازمان ملل متحد از اهداف پایدار توسعه هزاره صفر شدن گرسنگی در جهان تا سال 2030 و استفاده از حمایت های دولت ها، سازمان های مردم نهاد (NGO) و مشارکت مردمی است.
آینده از آن کسانی است که سهم بیشتری از علم و تکنولوژی ببرند:

در همایش تخصصی زیست فناوری و مهندسی ژنتیک در تولید دانش بنیان مطرح شد

جدال میان علم و جهل نه مختص جغرافیای مکان است و مربوط به کشور و منطقه خاص می شود و نه جغرافیای زمان را در بر می گیرد و به یک دوره یا عصر در زمانی مشخص اختصاص دارد.
ارتباط سرطان‌های ایران با سموم؟

برنامه مقابله با تهدید‌های سلامتی سموم کشاورزی در جهان

تحقیقات نشان می‌دهد باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی موجب انواع بیماری‌ها می‌شود و کشورها برنامه‌های مختلفی برای مقابله دارند اما افزایش چند برابری سرطان‌ و دیگر بیماری‌های عجیب و غریب در ایران تا چه اندازه با باقیمانده سموم محصولات کشاورزی ارتباط دارد؟
۸۹ درصد محصولات کشاورزی دنیا «غیر تراریخته» است؛

عدم استفاده از «سم» در تولید تراریخته ها یک «دروغ بزرگ» است

هماهنگ‌کننده ملی پروتکل ایمنی زیستی گفت: ۸۹ درصد محصولات کشاورزی در دنیا، کشاورزی غیر تراریخته است و صرفاً ۳ درصد کشاورزان دنیا این محصولات(تراریخته) را کشت می‌کنند؛ چرا بازرگان ایرانی دانه‌های تراژنه ذرت را برای روغن‌گیری وارد کارخانه‌ها می‌کند؟
چالش پروتئین در سال ۲۰۴۰ ؛

پروتئین انبوهی به دام‌ها خورانده می‌شود

پروتئین یکی از نیازهای اصلی انسان است که منابع آن به شدت در حال کاهش هستند، به همین دلیل چالش پروتئین 2040 دنبال راه حلی است تا این بحران را زودتر حل کند.
محقق ارشد و هماهنگ کننده ایمنی زیستی و برنامه کشاورزی پایدار؛

برچسب‌گذاری محصولات تراریخته کمترین اقدام در احقاق حقوق شهروندی است

محقق ارشد و هماهنگ کننده ایمنی زیستی و برنامه کشاورزی پایدار گفت: برچسب‌گذاری محصولات دستکاری شده ژنتیکی(تراریخته) کمترین اقدام در احقاق حقوق شهروندی در امنیت غذای آنها است.
رئیس سازمان حفظ نباتات اعلام کرد:

بیش از ۹۰ درصد محصولات کشاورزی سالم هستند

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت که از میادین میوه و تره‌بار گرفته شده است، بیش از ۹۰ درصد محصولات تولیدی کشاورزی سالم هستند.
هدررفت یک پنجم مواد غذایی جهان؛

امنیت غذایی و محیط زیست در خطر

نتایج یک مطالعه نشان می دهد که تقریبا 20 درصد از مواد غذایی در دسترس بر اثر پرخوری و یا دور ریختن آنها به واقع از بین می رود.
تغییرات اقلیمی محصولات کشاورزی را تهدید می‌کنند؛

کشف راه‌حلی برای مقاوم‌سازی گیاهان در برابر خشکسالی

تغییرات اقلیمی باعث بدتر شدن خشکسالی‌ها و تهدید محصولات کشاورزی شده است. یکی از راه‌های بالقوه برای حفاظت از محصولات، اسپری کردن ترکیباتی روی آنهاست که باعث می‌شود گیاهان در برابر خشکسالی مقاوم شوند.
رئیس سازمان غذا و دارو:

فقط سویا و روغن ذرت در ایران مجوز تراریخته دارد/این محصولات تهدیدی برای سلامت ندارند

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: هیچ محصول تراریخته‌ای در کشور تولید نمی‌شود و محصولی که تاکنون مجوز واردات تراریخته (دستکاری شده ژنتیکی) دارد، شامل سویا(روغن سویا و کنجاله سویا) و روغن ذرت است.
سیامک مره صدق:

ماهیت کالای تراریخته مشخص شود

محصولات تراریخته به محصولاتی گفته می‌‌شود که با دستکاری ژنتیکی از حالت عادی خارج شده‌‌اند. برای مثال انتقال ژن یک حیوان مقاوم به سرما به میوه گوجه‌ فرنگی تحت شرایطی سبب مقاومت گوجه دستکاری شده نسبت به سرما خواهد شد و این مساله شبهاتی را در مورد محصولات تراریخته به وجود آورده است.
معاون سازمان مدیریت بحران؛

بحران آنفولانزای مرغی در کشور مهار شد

معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور گفت:‌ بحران آنفولانزای مرغی در کشور با همکاری سایر دستگاه‌ها مهار شد.
امنیت غذایی تعطیل است؟

زراعت با فاضلاب همین نزدیکی‌ها

اگر امنیت غذایی را از یک جامعه بگیرید، دیگر هیچ نوع امنیتی نمی‌تواند جایگزین آن شود. اگر به سلامت غذایی که هر روز می‌خوریم، اطمینان نداشته باشیم، همین حس ناامنی روی همه فعالیت‌های ما تأثیر می‌گذارد.
گزارشی از بازار گرمی برنج های وارداتی؛

ادامه صدرنشینی برنج هندی در جنوب شرق کشور/ جانمایی برنج آلوده در کیسه های ایرانی

در حالی برنج های هندی و پاکستانی همچنان صدرنشین اقلام وارداتی از مرزهای جنوب شرق کشور هستند که سالانه ۶۰۰هزار تن برنج هندی نیز از دبی و پاکستان به کشور قاچاق می شود.
دستاوردهای انقلاب اسلامی؛

«خودکفایی و تأمین امنیت غذایی» هدیه انقلاب اسلامی به مردم

نگاهی به دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه اقتصاد و کشاورزی با بررسی شرایط و اوضاع اقتصادی ایران در دهه منتهی به سال ۵۷ و مقایسه آن با بیش از سه دهه پس از انقلاب گویای بسیاری از حقایق است.
جنایات راکفلرها در غذا:

هوشیاری رئیس جمهور در برابر «تاجران تراریخته»

در حاشیه سفر سه شنبه رئیس‌جمهور به استان البرز حواشی جالبی رخ داد که مهمترین آن هوشیاری حسن روحانی در برابر "تاجران تراریخته" بود.
پرونده ویژه راکفلرها:

کارنامه سیاه «انقلاب سبز»/ "توطئه سرطانی" راکفلرها برای «غذای ایران»

عکس گزارش، آرامگاه خاندان راکفلر در نیویورک، مدفن کسانی است که در یک برنامه مدون یکصد و اندی ساله نسل به نسل برای سیطره بر غذای دنیا برنامه‌ریزی و اقدام کرده و اکنون در خاک آرمیده‌اند؛ «انقلاب سبز» یکی از برنامه‌های ویژه این خاندان است.
راکفلرها و نهادهای تحقیقاتی:

نهادسازی «راکفلر» در کشاورزی ایران/«ایـــــــری» و پژوهشهای بنیادی در «برنج»

صهیونیستها از دهه ۱۹۲۰ میلادی برای کنترل غذای دنیا شبکه بسیار گسترده‌ای ایجاد کردند؛ این جریان از پیش از انقلاب تا هم‌اکنون در ایران نفوذ دارد؛ بخش اول این گزارش به فرآیند تشکیل مؤسسه «ایری» برای کنترل بنیادین نژاد برنج دنیا می‌پردازد.
صفحه  از ۹
نظرسنجی
تا چه اندازه از عملکرد سازمان محیط زیست رضایت دارید؟
بی نظرم
کم
متوسط
زیاد
نظرات و گلایه ها