پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۱۸۵۱
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۷
رئیس سازمان صمت گیلان گفت: گلوتن بسیاری از گندم‌های داخلی کمتر از ۲۵ تا ۲۶ است حال آن‌که باید بیش از ۲۸ باشد.

شعار سال: «فرهاد دلق‌پوش» در بازدید یک شرکت آرد در رشت گفت: کیفیت آرد تا گلوتن ۲۸ باید افزایش یابد. وی افزود: تولید و صنعت ارزشمند است و چنانچه با قوت غالب مردم سر و کار داشته باشد، قطعاٌ مقدس و ارزشمندتر است. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان خاطرنشان کرد: تولید آرد مرغوب به نحوه ترکیب و نوع کیفیت گندم بستگی دارد.

وی ادامه داد: گندمی که در استان‌های گلستان، فارس، اهواز و خوزستان تولید و برداشت می‌شود، نسبت به گندم تولیدی سایر استان‌ها دارای کیفیت و گلوتن بهتری است. دلق‌پوش تصریح کرد: بسیاری از گندم‌های تولیدی داخلی دارای گلوتن کمتر از ۲۵ تا ۲۶ هستند حال آن‌که میزان ایده‌آل و مطلوب گلوتن گندم باید بیش از ۲۸ باشد، از این‌رو در میزان تلفیق و ترکیب گندم‌های مختلف در حفظ کیفیت و غنی‌سازی آرد برای پخت نان مرغوب موثر است.

وی یادآور شد: هم‌اکنون استان گیلان دارای شش کارخانه تولید آرد با ظرفیت تولید سالانه ۶۵۰ هزار تن آرد است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار 20 دی 97، کد مطلب: 97102010821، www.isna.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین