پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۰۰۰۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۲
غلامرضا انصاری، عضو شورای شهر تهران در این باره گفت: متاسفانه برخوردهای این چنینی در شهرداری تهران مسبوق به سابقه است. نه تنها آتش‌نشانان بلکه هر منتقدی که به عملکرد شهرداری انتقاد کند به سرنوشت بسیار بدی گرفتار می‌شود و برخوردهای بدی در محیط کاری با او می‌شود.
شعارسال: وی افزود: آماری از تعداد آتش‌نشان‌هایی که با آنها برخوردهای سلبی صورت نگرفته ندارم، ولی تایید می‌کنم که چندی بعد از حادثه فاجعه بار پلاسکو این اتفاق افتاده است.

انصاری خاطرنشان کرد: تعدادی از این آتش‌نشانان پیش از موعد بازنشسته شدند و پست‌های تعدادی از آنها نیز گرفته شده است و با افرادی که کوچکترین انتقادی داشته‌اند، برخوردهای شدیدی صورت گرفته است.

وی مدعی شد: برخی معترضان در همه ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهر تهران و نه فقط ایستگاه‌های اعزامی به محل حادثه به این سرنوشت‌ دچار شده‌اند.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، تاریخ انتشار: 2 اردیبهشت 1396، کدخبر: 480727، www.ilna.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
0
0
دستور از کجاست؟ از شهرداری و قالیباف
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین