پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۷۷۰۷
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۸
مسعود پزشکیان صبح روز پنجشنبه ۲۳ اسفند ماه در آیین اختتامیه سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳، بیان کرد : ما اکنون دلار را به یکی می دهیم که جنس بخرد. جنس را خریداری می کند اما بعد معلوم نیست چقدر تولید کرده و اصلا این تولید کجا رفته است. بعد متوجه می شویم کالا در بازار نیست. اینکه چگونه داده ها را به هم ربط دهیم که مدیر بتواند استفاده کند درست است. اطلاعاتی که قابل تحلیل نباشد به درد مدیر نمی خورد. من باید بتوانم فردا از جهاد کشاورزی بپرسم ما که اینقدر ارز به شما دادیم که اینقدر گندم بخرید چرا در بازار گندم نیست. الان دعوای ما این است که منابعی که تخصیص می دهیم به دست مصرف کننده نهایی برسد و .... . وقتی در خصوص راه اندازی داشبود مدیریتی پروژه ها ، راه اندازی داشبود زنجیره لجستیک ، کنار نهادن مدیران دوزاری هشدار می دهیم و مسعودی لاتی پر می کند و اصلا نمی شنود، باید در زمان چالش و بحران، یقه خودش را بگیرد. چند بار به آقای عارف در جلسات خصوصی این موارد گفته شد( حداقل سه جلسه). چند بار گفتیم که بهره گیری از ظرفیت انجمن های علمی کشور، با زدن حکم دستیاری برای یک نفر نمی شود؟ شنیدی؟ البته که نه.

شعارسال: مسعود پزشکیان صبح روز پنجشنبه ۲۳ اسفند ماه در آیین اختتامیه سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳، بیان کرد: مشخص است که چند کارخانه ماده غذایی است، چقدر ارز گرفته و چقدر تولید می‌کند. اگر این داده‌ها دست مدیر نباشد نمی‌تواند مدیریت کند. اگر مدیر بداند یک کارخانه چقدر ماده اولیه گرفته، چقدر باید تولید می‌کرده، اما نکرده؛ آنگاه می‌توان مدیریت کرد.

پزشکیان: نمی دانم برای گرانی ها باید یقه چه کسی را بگیرم + یقیه خودت را مسعود جان

وی در ادامه اظهار کرد: وگرنه اینکه مدام در جلسات بگوییم تورم چقدر است دردی از مردم دوا نمی‌شود. فقط تحلیل می‌کنیم. این تحلیل به درد نمی‌خورد. اگر سازمان‌هایی که نیاز به این داده‌ها دارند، ارتباط برقرار نکنند، کار پیش نمی‌رود. مثلا ما گندم یا ماده دارویی می‌خریم. مشخص است از ماده اولیه دارو قرار است چقدر دارو تولید شود. در جامعه نیز چقدر بیمار نیازمند به این دارو داریم. سپس میزان کمبود یا مازاد تولید مشخص می‌شود.

رئیس جمهور تصریح کرد: ما اکنون دلار را به یکی می‌دهیم که جنس بخرد. جنس را خریداری می‌کند، اما بعد معلوم نیست چقدر تولید کرده و اصلا این تولید کجا رفته است. بعد متوجه می‌شویم کالا در بازار نیست. اینکه چگونه داده‌ها را به هم ربط دهیم که مدیر بتواند استفاده کند درست است. اطلاعاتی که قابل تحلیل نباشد به درد مدیر نمی‌خورد. من باید بتوانم فردا از جهاد کشاورزی بپرسم ما که اینقدر ارز به شما دادیم که اینقدر گندم بخرید چرا در بازار گندم نیست. الان دعوای ما این است که منابعی که تخصیص می‌دهیم به دست مصرف کننده نهایی برسد.

وی افزود: اگر داده‌ها درست باشد، من می‌توانم رصد کنم. وگرنه صرفا یک سری اطلاعات کلی است. من تا حالا ندیدم هیچ مدیری از این داده‌ها استفاده کند. فقط خبر دادند که وای تورم است. خب گیر کجاست. یا حرف‌های کلی می‌زنیم. کدام یک از وزارتخانه از این داده‌ها استفاده می‌کنند؟ خداوکیلی هیچ کدام استفاده نمی‌کنند. اکنون در کالا‌های اساسی و دارو اصلی دانیم چقدر ماده اولیه برای هر نوع دارو نیاز داریم و این دارو آیا به مریض‌های مورد هدف می‌رسد یا نمی‌رسد؟

وی در ادامه خاطر نشان کرد: من اگر به عنوان مدیر بدانم کانون‌هایی که مواد غذایی را تولید می‌کنند چقدر است و نیاز جامعه نیز چقدر است. می‌دانم چقدر باید ماده اولیه داشته باشم و قیمت آن نیز چقدر است. در بازار نیز اگر گران شد یقه چه کسی را بگیرم. الان هم نمی‌دانم که برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم.

وی در ادامه تاکید کرد: ما اگر داده‌ها را به درستی مدیریت می‌کردیم این بلا سر ما نمی‌آمد. داده زمانی به کار می‌آید که من ۱۰ نفر آدم دارم به هر کدام یک تومن رسیده است. اگر این عادلانه تقسیم نشود و به دست یکسری نرسد داده به چه درد می‌خورد. کی بود کی بود من نبودم.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از عصرایران، تاریخ انتشار: 23اسفند1403، کدخبر:1044428، /www.asriran.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین