سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کسب درآمد از تبلیغات تلگرامی در کانال‌های بالای یک کا
درآمدزایی از تلگرام در قالب رمزارز تون‌کوین (Toncoin) :

کسب درآمد از تبلیغات تلگرامی در کانال‌های بالای یک کا

تلگرام بخش کسب درآمد از تبلیغات را به تلگرام اضافه کرد و خوشبختانه برای کانال‌هایی که با شماره ایران ساخته شدند، در دسترس است. کانال‌ها برای کسب درآمد از تلگرام باید حداقل ۱۰۰۰ عضو داشته باشد و تلگرام بعد از نمایش تبلیغات در این کانال‌ها ۵۰ درصد از هزینه تبلیغ را به صاحب کانال اختصاص می‌دهد.نکته جالب اینکه مراجع گوناگون نسبت به این خبر، رویکرد دوگانه تحقق پذیری در آینده- قابلیت اجرا در زمان حال،گرفته اند.گروهی دیگر از منتقدین هم بیان داشته اند که با فرض راه افتادن چنین قابلیتی در تلگرام، می توان آن را ابزاری برای جا انداختن رمزارز تون کوین محسوب نمود و تلگرام با سواستفاده از گزایش افراد به دریافت جایزه و نیاز بازار به تبلیغات، قصد جا انداختن رمز ارز جدید را دارد.
چگونه مجوز کسب‌وکار بشکل الکترونیک بگیریم؟
قابل توجه اصناف و متقاضیان دریافت مجوز از درگاه ملی مجوزها:

چگونه مجوز کسب‌وکار بشکل الکترونیک بگیریم؟

مطابق قانون از ابتدای سال ۱۴۰۱ مجوز کسب و کار صرفا یک فایل الکترونیکی حاوی شناسه یکتا است و مجوزهای سنتی و کاغذی به تدریج تا پایان سال ۱۴۰۲ باید از چرخه اعتبار خارج شوند و مجوزی معتبر با شناسه یکتا داشته باشند.مجوزها شامل سه نوع خانگی، صنفی و دستگاهی هستند. مجوزهای خانگی تک مرحله‌ای بوده و ظرف سه روز کاری صادر می‌شوند.مجوزهای صنفی و پروانه‌های کسب، همگی تک مرحله‌ای بوده و بین سه تا هفت روز صادر می‌شوند. مجوزهای خارج از این دو گروه که توسط دستگاه‌های اجرایی و کانون‌ها صادر می‌شوند گاهی چند مرحله‌ای هستند؛ یعنی برای دریافت آن‌ها باید چندین مرحله تاییدیه، موافقت اصولی و موارد دیگر انجام شود که در ادامه مراحل ورود به درگاه ملی مجوزها و ثبت درخواست مجوز الکترونیک آمده است.
ماجرای قرض در قرض پلی اکریل ایران و حاشیه های مطرح شده
ضرورت شفاف سازی ها:

ماجرای قرض در قرض پلی اکریل ایران و حاشیه های مطرح شده

کانال تلکرامی پشت پرده اقدام به افشای سندی از قراردادی خاص با اصطلاح قرض امانی در شرکت پلی اکریل ایران کرده است. ادعا شده است که شرکت پلی اکریل ایران از شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی که یکی از شرکت های زیر مجموعه پلی اکریل است طی قرار دادی برای بازسازی و تعویض وایندرهای کارخانه نخ پلی استر مبلغ ۱ میلیون دلار به صورت امانی قرض گرفته و در قراردادی دیگر شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی برای تدام کارخانه اکریلیک شرکت پلی اکریل و تامین ۹۴۰ تن اکریلیک حدودا ۵ میلیون درهم به شرکت فوق به صورت امانی پرداخت کرده است!
ساترا و شاپرک غیرقانونی هستند
رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس:

ساترا و شاپرک غیرقانونی هستند

رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس و نماینده مردم تهران نسبت به ناآشنایی رگولاتوری فناوری‌های مالی ایران با مفهوم رگ‌تک اظهار تأسف کرد و گفت‌: نهاد غیرقانونی ساترا و شاپرک نتیجه این نا‌آشنایی هستند.
۱۴۰۰ شرط از شروط صدور مجوز کسب‌وکار، ناهنجار شناخته شد
معاون سیاست‌گذاری اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی مطرح کرد:

۱۴۰۰ شرط از شروط صدور مجوز کسب‌وکار، ناهنجار شناخته شد

محمد‌هادی سبحانیان، معاون سیاست‌گذاری اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی می‌گوید که تعداد شروطی که دستگاه‌ها از متقاضیان شروع کسب‌وکار مطالبه می‌کنند به ۲۶ هزار شرط می‌رسد که بخشی از آن ناهنجار و زائد شناخته شده است.
خسارات فیلترینگ با بسته حمایتی دولت از مشاغل اینترنتی جبران می شود؟
اقتصاد دیجیتال در ایران آری یا خیر؛

خسارات فیلترینگ با بسته حمایتی دولت از مشاغل اینترنتی جبران می شود؟

عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات در مراسم رونمایی از بسته حمایتی دولت برای کسب و کار‌های اینترنتی، گفت:زارع‌پور گفت: با توجه به محدودیت‌های یک‌ماهه اخیر در دو پلتفرم اینترنتی خارجی صرف‌نظر از اینکه در ادامه برای این دو پلتفرم چه اتفاقاتی می‌افتد، تصمیم گرفتیم پلتفرم‌های داخلی را برای کسب و کار ایرانی‌ها توسعه دهیم. وی با اشاره به جزئیات بسته حمایت دولت از کسب و کار‌های اینترنتی گفت که در این بسته موضوعاتی از جمله پرداخت، تبلیغات، حمل و نقل کالا، زیرساخت، مالیات، تسهیلات، استقرار در پارک علم و فناوری و احراز هویت کسب و کار‌ها دیده شده است.
اتاق فکر مدیران کجاست؟ بودجه ۲ هزار میلیاردی برای جبران زیان ۸۰ هزار میلیاردی؟
بازی جدید برای منفعت خواص؛

اتاق فکر مدیران کجاست؟ بودجه ۲ هزار میلیاردی برای جبران زیان ۸۰ هزار میلیاردی؟

بر اساس آخرین آماری که فرزین فردیس، رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران اعلام کرده ضرر اقتصادی قطع اینترنت، ۸۰ هزار میلیارد تومان است. ۳۵ هزار میلیارد تومان از این رقم مربوط به کسب‌وکار‌های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و ۴۵ هزار میلیارد تومان مربوط به کسب‌وکار‌های خارج از این صنعت.در مقابل این آمار، دولت، اما پیشنهادات عجیبی برای جبران ضرر و زیان کسب‌وکار‌ها می‌دهد. از مشوق‌های مالیاتی گرفته تا پیشنهاد عجیبی که جدیدا توسط وزارت صمت ارائه شده است. از جمله پیشنهاد بسته‌ای که بر اساس آن قرار است دو هزار میلیارد تومان به صدا و سیما تخصیص داده شود تا این رسانه، کسب‌وکار‌های متضرر را تبلیغ کند.
تقی پور مجلس از کسب و کار اینترنتی چه می‌داند؟ برای خودمان متاسفیم که تو نماینده ما هستی
صاحبان مشاغل خودشان را به یک نرم‌افزار محدود نکنند!

تقی پور مجلس از کسب و کار اینترنتی چه می‌داند؟ برای خودمان متاسفیم که تو نماینده ما هستی

اگر انتخابات لیستی نبود، چقدر احتمال داشت که امثال تقی پور رای بیاورد؟ اگرمردم حداقل استاندارد‌ها را رعایت می‌کردند و بازی قهر و آشتی راه نمی‌افتاد، چقدر امکان داشت که افرادی در وزن تقی پور وارد مجلس شوند. این بنده خدا گویا در خیلی چیز‌ها و موضوعات کم اطلاع است. می‌گوید هیچ کسب‌وکار اینترنتی نباید تعطیل شود و صاحبان مشاغل خودشان را به یک نرم‌افزار محدود نکنند. آیا می‌داند که یکطرف دیگر این جریان اقتصادی، مشتری قرار دارد که سنگین حرکت می‌کند؟ آیا می‌داند راه اندازی یک کسب و کار فقط در یک محیط اپلیکیشنی، چقدر هزینه و زمان می‌گیرد؟ حقوق سر ماهت را بگیر و خوش باش جناب نماینده. با این نگاه و سطح تحلیل، شما را چه به دلسوزی و نسخه پیچی برای کسب و کار اینترنتی. طرح صیانت را یادت هست؟ تا سلامی دیگر بدرود.
علی پژوهش و توصیه به ایده الی بنام حق تولید ترافیک ؟!
عاقبت مشاغل مبتنی بر اینترنت؛

علی پژوهش و توصیه به ایده الی بنام حق تولید ترافیک ؟!

علی پژوهش دبیر سرویس علمی و فناوری خبرگزاری برنا در متنی با عنوان دلسوزان واقعی کسب و کارهای مجازی بخوانند با نگاهی انتقادی- ایده ال گرایانه، بحث نقد از قطعی اینترنت و خوابیدن کسب و کارها را زیر سوال برده و در مقابل با پیشنهاد ایده ای خوب اما ایده ال گرایانه بنام حق تولید ترافیک، پیشنهاد حمایت حداکثری از این ایده را می دهد. ایده ای مشارکت گرا ،کل نگر و نظام مند ، اما تا مدت ها غیرقابل اجرا در ایران. چرا که حوزه های اقتصادی-اجاری کشور بدلیل آلودگی های بالای اقتصادی، انحصارها و سلیقه گرایی ها، موانع شدید کسب و کار و ضعف نظام های نظارتی-بازرسی و موادی همانند، حوزه ای شبکه طلب است تا سیستم طلب . متن تهیه شده توسط علی پژوهش دبیر محترم سرویس علمی و فناوری خبرگزاری معظم برنا، در ادامه منعکس شده است.
خسارت قطعی اینترنت: هر ساعت ۴۵ میلیارد تومان ، معادل درآمد فروش نفت در سال

خسارت قطعی اینترنت: هر ساعت ۴۵ میلیارد تومان ، معادل درآمد فروش نفت در سال

نت بلاکس اعلام کرده که قطعی اینترنت در ایران ساعتی یک و نیم میلیون دلار معادل ۴۵ میلیارد تومان زیان اقتصادی به کشور وارد می‌کند. برای بزرگی این زیان کافی است که بدانیم درآمد نفتی ایران در سال گذشته حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان بود. این رقم به آن معناست که قطع اینترنت به اندازه یکسال درآمد نفتی به اقتصاد ایران ضرر زده است. این محاسبه تنها متمرکز بر خرید و فروش بوده و هزینه از دسا دادن مشتریان، احیای مجدد کسب و کارها و مواردی همانند را هم باید بدان افزود.همچنین ضرورت دارد متولیان سه حوزه موتور جستجوی ایرانی، اپلیکیشن های کاربردی و شبکه های اجتماعی که با وجود دانستن ضرورت بومی سازی ها ، از این مهم غفلت ورزیده و در بزنگای شرایط قصد ورود صرفا امنیتی به موضوع را دارند ، به دادگاه کشیده شده و مورد بازخواست قرار گیرند.
نشانه‌های فیلترینگ همیشگی واتساپ و اینستاگرام و  ۹ میلیون نفری که معلوم نیست چه بر سرشان می آید!
برخورد با اپلیکیشن‌های خارجی ؛

نشانه‌های فیلترینگ همیشگی واتساپ و اینستاگرام و ۹ میلیون نفری که معلوم نیست چه بر سرشان می آید!

فیلترینگ همیشگی واتساپ و اینستاگرام از چند ماه پیش زمینه سازی شده و به نظر می‌رسد اتفاقات اخیر راه را برای محدود کردن این اپلیکیشن‌ها فراهم کرده باشد. برخورد با اپلیکیشن‌های خارجی از زمانی که ابراهیم رییسی در مسند قوه قضاییه قرار گرفت در دستور کار بود و اخباری از آن در اختیار فعالان رسانه‌ای قرار می‌گرفت، هر چند به صورت برنامه ریزی شده تکذیب می‌شد و پس روی کار آمدن دولت سیزدهم به شدت از سوی اطرافیان دفتر رییس جمهور که قبلاً با او در قوه قضاییه بودند دنبال می‌شود.
کندی اینترنت فروش اینستاگرامی‌ها را تا ۵۰ درصد کم کرده است، یه ور بعضی‌ها؟
اینستاگرام و یک میلیون شغل در ایران؛

کندی اینترنت فروش اینستاگرامی‌ها را تا ۵۰ درصد کم کرده است، یه ور بعضی‌ها؟

طبق محاسبات انجام شده بیش از ۴۰۰ فروشگاه اینستاگرامی فعال با بیش از ۷۰۰ هزار تراکنش روزانه در ایران وجود دارد. این حجم از تبادلات مالی در فضای آنلاین بسیار قابل توجه است و اختلال در اینترنت و کاهش پهنای باند اپلیکیشن‌های پرکاربردی مثل اینستاگرام و واتساپ، به شدت بر بازار این کسب‌وکار‌ها اثرگذار است.
کدام مدرک‌های دانشگاهی درآمد بیشتری دارند؟
بازار کار؛

کدام مدرک‌های دانشگاهی درآمد بیشتری دارند؟

هرچند وضعیت بازار کار رشته‌های مختلف در کشور‌های مختلف با یکدیگر می‌تواند متفاوت باشد، اما در نوعی رویه جهانی، شباهت‌های روندی زیادی مشاهده می‌شود. اطلاعات منتشر شده مربوط به ارزیابی بازار کار بریتانیا است. اما بنظر می‌رسد که در آینده نزدیک برای ایران هم قابل تعمیم باشد.
مقاومت شهرداری‌ها برای اتصال به درگاه ملی صدور مجوز‌های کسب و کار
بهبود محیط کسب و کار؛

مقاومت شهرداری‌ها برای اتصال به درگاه ملی صدور مجوز‌های کسب و کار

مرکز ملی بهبود محیط کسب و کار: با گذشت بیش از ۴ ماه از مهلت قانونی، هنوز شهرداری‌های سراسر کشور به درگاه ملی مجوز‌ها متصل نشده اند. این در حالی است که بر اساس مصوبه نشست شصت و سوم هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار، ۲۱ عنوان مجوز شهرداری تهران به همراه شرایط، مدارک و هزینه‌های صدور آن‌ها در نشست شصت و سوم هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار به تصویب رسیده که این مصوبه در ۲۸ تیرماه از سوی وزیر اقتصاد ابلاغ شد.
نحوه صدور مجوز‌های مربوط به انواع کسب و کار‌ها در درگاه ملی صدور مجوز‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور ابلاغ کرد؛

نحوه صدور مجوز‌های مربوط به انواع کسب و کار‌ها در درگاه ملی صدور مجوز‌ها

مصوبه دولت درخصوص نحوه صدور مجوز‌های مربوط به انواع کسب و کار‌ها در درگاه ملی صدور مجوز‌ها با امضای معاون اول رئیس‌جمهور، ابلاغ شد. دستگاه‌های اجرایی ارائه‌دهنده مدارک مورد نیاز برای صدور مجوز مکلفند با اولویت‌بندی هیات مقررات‌زدایی، ظرف شش ماه استعلام الکترونیکی مدارک را به صورت برخط از طریق مرکز ملی تبادل اطلاعات به مرجع صدور مجوز ارائه کنند.
ادعای مدنی در خصوص ایجاد ۵۰۰ هزار شغل در روستا‌ها و مناطق محروم کشور، تا تعریف شغل چه باشد؟
ورژن جدید عبدالملکیسم؛

ادعای مدنی در خصوص ایجاد ۵۰۰ هزار شغل در روستا‌ها و مناطق محروم کشور، تا تعریف شغل چه باشد؟

چنان ادعای تولید ۵۰۰ هزار شغل می‌کنند و باعث ایجاد انحراف در نظام سیاستگذاری کشور می‌شوند که می‌مانیم چه بگوییم. مدنی باید توضیح دهد که این ادعا که امسال با همت نهاد‌های انقلابی و دستگاه‌های ذیربط، ۵۰۰ هزار شغل در مناطق روستایی و محروم در کشور ایجاد می‌شود با چه تضمینی روبرو است؟ آیا مشاغلی با رویکرد عبدالملکیسم قرار است ایجاد شود؟
هزینه باورنکردنی اجاره بیلبورد تبلیغاتی در تهران
ابزار‌های تبلیغاتی؛

هزینه باورنکردنی اجاره بیلبورد تبلیغاتی در تهران

بهترین راه برای بازاریابی کسب و کار، بی شک تبلیغات نمایشی و بیلبورد‌ها هستند، زیرا تصاویر برای مدت طولانی تری در ذهن افراد باقی می‌ماند و اگر به طور جذاب طراحی شود، با ایجاد حس دعوت کنندگی، می‌تواند به کسب و کار شما رونق بخشد.
تا کی نظام باید هزینه حضور عبدالملکی‌ها را بپردازد! وعده جدید، تعیین تکلیف حقوق کارگری در هفته آینده
رفاه کارگران در اولویت دولت انقلابی؛

تا کی نظام باید هزینه حضور عبدالملکی‌ها را بپردازد! وعده جدید، تعیین تکلیف حقوق کارگری در هفته آینده

با چند گنده گویی خاص که کلیپ‌های آن‌ها را همه دیده اند، وارد جریان انقلابی شد و در نوعی چشم بندی سیاسی در بازار سرگردان جهادکشاورزی، اقتصاد و تعاون و کار به سمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رهسپار گردید و با نوعی سحر منحصر به فرد، رای اعتماد گرفت و شد وزیر. شاید اغراق گفته باشیم، اما باور بفرمائید که اگر اراده وزیر کردن پشت ادم باشد، به همین راحتی وزیر می‌شود. صلاحیت و تجربه کیلویی چند و سیخی چند زار؟ برنامه محوری و توان سیاستگذاری کشک کی باشه؟ تیم سازی مدیریتی اصلا یعنی چی؟ و.. کاری به این حاشیه‌های درد دل محور نداریم. آقازاده عزیزمان، با نوعی نابخردی و فعالیت ناشیانه افزایش حقوق ۵۷ درصدی را تصویب کرد و مثلا توپ تامین اجتماعی را در زمین کارفرمای بخش خصوصی انداخت. مدعی شد که این میزان افزایش حقوق، تنها ۷ درصد روی هزینه تولید تاثیر می‌گذارد (واقعا دکتری خودت را از کجا و با چه کیفیتی گرفتی؟!). آقازاده یادش رفت که ۸۰ درصد اقتصاد دولتی است و این فندکی که روی انبار پنبه انداختی، به زودی خودت را هوا خواهد کرد. حال در چنین وضعیتی بیان داشته است که، هفته آینده نظر نهایی دولت در مورد حقوق کارگری اعلام خواهد شد.
نظرات و گلایه ها
پرطرفدارترین